Σάββατο, Αυγούστου 26

Δημήτρης Α . Αλεξόπουλος : Οι πυρκαγιές προετοιμάζουν την εισβολή των Τούρκων;

ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ;

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

1)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ -ΜΕΤΩΠΟ ΕΒΡΟΥ (ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ)

2) ΡΟΔΟΠΗ -ΠΡΩΤΟΣ ΚΛΟΙΟΣ- Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

3) ΕΥΒΟΙΑ -ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

4) ΡΟΔΟΣ-ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΚΡΗΤΗ

5) ΑΤΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ-ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΛΟΙΟΣ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.

6) ΒΟΙΩΤΙΑ -ΤΡΙΤΟΣ ΚΛΟΙΟΣ .ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

7) ΜΑΓΝΗΣΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ-ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΚΕΙ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ.

8 ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΛΟΙΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Copyright Δημήτρης Α . Αλεξόπουλος 2023

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ad%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .