Τρίτη, Αυγούστου 15

Μάκης Δελαπόρτας: Απαντά στις φήμες που ήθελαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη να έκανε ενέσεις με κύτταρα ταύρου

Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, διαψεύδοντας τις φήμες που λένε ότι η Ελληνίδα σταρ έκανε ενέσεις με κύτταρα ταύρου για να νικήσει τον χρόνο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που γνώρισε την απόλυτη δόξα, ήταν ευτυχισμένη τελικά ή έφυγε με κάποιο παράπονο;

Δεν θα μιλήσω αποκλειστικά για την Αλίκη, αλλά για όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές που γνώρισα. Κατ’ ουσία ήταν ευτυχισμένοι άνθρωποι όσο ήταν πάνω στη σκηνή και όσο εισέπρατταν την αγάπη του κόσμου και το χειροκρότημα. Όταν τα φώτα έσβηναν, πολλοί από αυτούς ζούσαν στο περιθώριο και στη μελαγχολία. Στην περίπτωση όμως της Βουγιουκλάκη αυτό δεν πρόλαβε να συμβεί. Η Αλίκη έφυγε έτσι όπως προφανώς ήθελε, στα φώτα, στα πρωτοσέλιδα.
27 χρόνια πέρασαν από το θάνατό της και ακόμη θέλουμε να μάθουμε για εκείνη. Σίγουρα θα την χαροποιεί αυτό.

Αναμφίβολα θα την χαροποιεί. Το ήξερε πως θα πουλούσε και θα είχαν ενδιαφέρον τα όσα θα λέγονταν για εκείνη και μετά το θάνατό της. Είναι λίγο μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει. Οι επόμενες γενιές μεγαλώνουν με την Αλίκη και βλέπουν στο πρόσωπό της ένα πρότυπο μιας ολόκληρης εποχής. Μιας γυναίκας η οποία μέσα από τα καντράν της τηλεόρασης λάμπει, εκπέμπει φως.

Αυτά που είχαν ακουστεί, ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νικούσε τον χρόνο κάνοντας ενέσεις με κύτταρα ταύρου, είναι αλήθεια;

Αυτά είναι μύθοι. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Η Αλίκη είναι η μόνη γυναίκα που έφυγε από καρκίνο στο συκώτι; Η αλήθεια δεν είναι αυτή.

 Govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .