Παρασκευή, Αυγούστου 25

Ευδοκία Τσαγκλή: «Όλη η χώρα έχει καεί, εκτός από τη Βουλή». Ξεσπά η επιζήσασα των Τεμπών

Screenshot 2023-08-24 222545

Η χώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό για μέρες, με τις φλόγες να κάνουν στάχτη τα πάντα στο πέρασμά τους. Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τα σπίτια τους, το βιος τους, ενώ παρθένα δάση καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, με πολιτικούς και αρμόδιους να παρακολουθούν άπραγοι προβάλλοντας κάθε είδους δικαιολογίες για την

αποτυχία τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεσπούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η επιζήσασα των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή, την οποία πήραν «σηκωτή» οι άνδρες της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν εκείνη προσπάθησε να τον προσεγγίσει σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα βίντεο-«γροθιά στο στομάχι», η Ευδοκία έγραψε:

«Όλη η χώρα έχει καεί, εκτός από την Βουλή. Ήρεμα το λέω. 4.500 κενές θέσεις στην Πυροσβεστική με 7.5εκ μειωμένα κονδύλια από πέρσι, ενώ μας μιλούν για σπουδαίο αντιπυρικό σχεδιασμό.

Καίγονται δάση ώρες, μέρες χωρίς επαρκή και κάποιες φορές μηδενική κατάσβεση.
Αποδείξεις για εμπρησμούς σε όλη την Ελλάδα.
Φτάσαμε στο απροχώρητο δεν νομίζετε;»

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%cf%85%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%a4%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%ae-%ce%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b5%ce%af/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .