Δευτέρα, Αυγούστου 28

«Ήταν στο αεροπλάνο που συνετρίβη ο Πριγκόζιν» και άλλα ερωτήματα! Απαντήσεις από τον Δ.Λιάτσο

Τι συνέβη με τον επικεφαλής της Βάγκνερ Γ.Πριγκόζιν; Ποιοι επέβαιναν στο ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη και ποιοι στο δεύτερο αεροσκάφος που πετούσε μαζί του; Στη λίστα επιβατών υπήρχαν 10 ονόματα επιβατών. Βρέθηκαν οκτώ πτώματα.

Ήταν ο Γ.Πριγκόζιν στον αεροσκάφος ή όχι;

Τα σενάρια που αγγίζουν τα όρια της συνωμοσιολογίας δίνουν και παίρνουν από χθες και ο έμπειρος δημοσιογράφος και ανταποκριτής στη Μόσχα Δημήτρης Λιάτσος αναλαμβάνει να βάλει στη σειρά όσα στοιχεία έχουν μέχρι στιγμής αποκαλυφθεί.

Ο Δημήτρης Λιάτσος μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στη Μόσχα.

Μιλά για τη πορεία του πολέμου που φαίνεται ότι έχει μπει σε μονόδρομο που η Δύση για λόγους που χρήζουν ανάλυσης αρνείται να ακολουθήσει. Αναφέρεται σε όσα κοσμογονικά γίνονται στον πλανήτη με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Αφρική και τους BRICS.

Στην Αθήνα είναι σαν να ζούμε σε άλλον αιώνα ή σε άλλο πλανήτη με την κυβέρνηση να δείχνει ότι έχει μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις. Η πρόσκληση στον κ.Ζελένσκι αυτό δείχνει. Τι λέει η Μόσχα για όσα έγιναν στην Αθήνα με την «άτυπη σύνοδο» για τα Δυτικά Βαλκάνια, η οποία εξελίχθηκε σε «σύνοδο Ζελένσκι»;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.


https://www.militaire.gr/itan-sto-aeroplano-poy-synetrivi-o-prigkozin-kai-alla-erotimata-apantiseis-apo-ton-d-liatso/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .