Τρίτη, Αυγούστου 15

ΧΑΝΙΑ! ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΟΣ ο Μητσοτάκης με την Ούρσουλα και τον σύζυγό της...


Areti AthanasiouNα εδώ βλέπουμε την πλάτη του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη που συντρώγει γυμνόστηθος μετά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του συζύγου της, του Γερμανού γιατρού, Χάικο φον ντερ Λάιεν τους οποίους φιλοξενεί για ένα τριήμερο στην βίλα του στο Ακρωτήρι, στα Χανιά.
Ναι, με την"κολλητή" του, την πρόεδρο της Κομισιόν που έχει στηρίξει εξόφθαλμα έως τώρα σειρά καυτών ζητημάτων που αφορούν στην κυβερνητική του θητεία - υποκλοπές, δολοφονικές επαναπροωθήσεις προσφύγων, πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου κ.α.
Λογικό αν σκεφθεί κανείς πως του ανταποδίδει μεγάλες χάρες, αφού ο Μητσοτάκης χρηματοδότησε με 32.000.000 ευρώ από τα κρατικά ταμεία την κοινοπραξία εταιριών Theracell Laboratories IKE, στην οποία συμμετέχουν η ελληνική Theracell Α.Ε. και η εισηγμένη στο Nasdaq, Orgenesis Inc στην οποία είναι στέλεχος ο Χάικο φον ντερ Λάιεν, ο σύζυγος της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επενδύσεις στην χώρα μας.
Και μην ξεχνάμε πως η Πρόεδρος της Κομισιόν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των POLITICO και των Νew York Times για τις μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Bourla της Pfizer -το σχετικό συμβόλαιο ξεπερνά τα 35 δις ευρώ- και δεν έχει δεχθεί έως τώρα να δώσει στην δημοσιότητα τα mail που αντάλλασσαν μεταξύ τους!
Ολα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από την Σόφι ιν'τ Βελντ, μέλος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου που διερευνά τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα, η οποία δικαίως έβγαλε σήμερα στη σέντρα την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις «ιδιωτικές» διακοπές της με τον Μητσοτάκη, ζητώντας επί της ουσίας την παραίτησή της από την προεδρία της Κομισιό

 https://taxalia.blogspot.com/2023/08/blog-post_83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .