Τετάρτη, Αυγούστου 30

Η συγκλονιστική φωτογραφία με το τρομαγμένο λαγουδάκι στις φλόγες- Τα άγνωστα θύματα των πυρκαγιών

 Η φιλοζωική οργάνωση "Save a Greek Stray" ανέβασε μια συγκλονιστική ανάρτηση με ένα τρομαγμένο λαγουδάκι στις φλόγες, με αφορμή τις δασικές πυρκαγιές.

ΛΑΓΟΣ ΦΩΤΙΑ

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook προχώρησε η φιλοζωική ομάδα "Save a Greek Stray” με αφορμή τις εκατοντάδες πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα το τελευταίο διάστημα, ποστάροντας την ανατριχιαστική φωτογραφία με ένα λαγουδάκι να στέκεται τρομαγμένο μπροστά στις φλόγες, για να μιλήσει για τα άγνωστα θύματα των δασικών πυρκαγιών, τα άγρια ζώα.

"Όσα άγρια ζώα επιβιώσουν αναγκαστικά θα εκτοπιστούν, θα πλησιάσουν οικισμούς και χωριά. Μην τα ενοχλείτε, μην τα πλησιάζετε. Αφήστε όσο νερό μπορείτε όπου μπορείτε, και δώστε τους την ευκαιρία να ζήσουν με το να μην τα ενοχλείτε καθόλου. Και ας οδηγούμε με προσοχή, ειδικά το βράδυ” γράφει στην ανάρτησή της η φιλοζωική οργάνωση "Save a Greek Stray” για τα τραγικά θύματα των δασικών πυρκαγιών.

"Στάχτη έγινε το Δάσος της Δαδιάς στον Έβρο. Καίγεται συνεχόμενα εδώ και τέσσερις μέρες. Καίγεται και η Βάλια Κάλντα, ο σημαντικότερος βιότοπος της καφέ αρκούδας στην Ελλάδα. Κάηκε το βουνό της Πεντέλης, καίγεται η Λέσβος, καίγονται περιοχές στην Ηλεία και στην Μεσσηνία. Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να πούμε” αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση.

"Καλό κουράγιο σε όλους και μακάρι σε μερικά χρόνια να μπορούμε ακόμα να αναπνέουμε” καταλήγει η φιλοζωική οργάνωση "Save a Greek Stray” στη συγκλονιστική ανάρτησή της για τις δασικές πυρκαγιές.

ΛΑΓΟΣ ΦΩΤΙΑ

Δείτε την ανάρτηση της φιλοζωικής οργάνωσης "Save a Greek Stray”:

"Στάχτη έγινε το Δάσος της Δαδιάς στον Έβρο. Καίγεται συνεχόμενα εδώ και τέσσερις μέρες. Καίγεται και η Βάλια Κάλντα, ο σημαντικότερος βιότοπος της καφέ αρκούδας στην Ελλάδα. Κάηκε το βουνό της Πεντέλης, καίγεται η Λέσβος, καίγονται περιοχές στην Ηλεία και στην Μεσσηνία. Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να πούμε. Να πούμε για τα κατοικίδια και τα οικόσιτα ζώα; Να πούμε ελευθερώστε τα έστω και μην τα αφήσετε να καούνε δεμένα και εγκλωβισμένα; Να πούμε για τα άγρια ζώα που μετριούνται πλέον στα δάχτυλα;

Όσα άγρια ζώα επιβιώσουν αναγκαστικά θα εκτοπιστουν, θα πλησιάσουν οικισμούς και χωριά. Μην τα ενοχλείτε, μην τα πλησιάζετε. Αφήστε όσο νερό μπορείτε όπου μπορείτε, και δώστε τους την ευκαιρία να ζήσουν με το να μην τα ενοχλείτε καθόλου. Και ας οδηγούμε με προσοχή, ειδικά το βράδυ. Τότε θα κυκλοφορούν τα περισσότερα, όσα έχουν μείνει ζωντανά τουλάχιστον. Αφού σώθηκαν από την φωτιά, ας μην καταλήξουν κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Καλό κουράγιο σε όλους και μακάρι σε μερικά χρόνια να μπορούμε ακόμα να αναπνέουμε”.

οδηγούμε με προσοχή, ειδικά το βράδυ. Τότε θα κυκλοφορούν τα περισσότερα, όσα έχουν μείνει ζωντανά τουλάχιστον. Αφού σώθηκαν από την φωτιά, ας μην καταλήξουν κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Καλό κουράγιο σε όλους και μακάρι σε μερικά χρόνια να μπορούμε ακόμα να αναπνέουμε”.

  Ειδήσεις

Δhttps://www.thetoc.gr/koinwnia/article/i-sugklonistiki-fotografia-me-to-tromagmeno-lagoudaki-stis-floges--ta-agnosta-thumata-ton-purkagion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .