Τετάρτη, Αυγούστου 9

Υπέκλεψαν τη ψήφο του λαού και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του! Το επιτελικό κράτος μετατρέπει τα πάντα σε εθνικές τραγωδίες


Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ολοκληρωτική παρακμή, ενώ το διαβόητο «επιτελικό κράτος» αποδεικνύεται μάστιγα για την ζωή, την περιουσία, την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποπέμπει τον υπουργό προστασίας του πολίτη Νότη Μηταράκη με πρόσχημα ένα δημοσίευμα και έπειτα φεύγει για διακοπές. Εβδομάδες πριν την αποπομπή του, ο τέως υπουργός είχε συγκαλέσει σύσκεψη για την αθλητική βία, κάνοντας μάλιστα

ειδική αναφορά στις διεθνείς συναντήσεις εντός ελληνικού εδάφους, λόγω του «προφίλ» των οπαδών. Εισέπραξε χλεύη και ειρωνεία.

Ο διάδοχος του, Γιάννης Οικονόμου, την ώρα που οι ορδές των ναζί Κροατών, Βόσνιων και Αλβανών εισέβαλαν στην Ελλάδα και ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται στα αλβανικά κάτεργα, έχει την φαεινή ιδέα να συναντηθεί με τον Αλβανό υπουργό εσωτερικών!

Ο νέος υπουργός μετανάστευση Δημήτρης Καιρίδης, προκειμένου να απολογηθεί για το χάος και την ασύδοτη δράση των δουλεμπόρων, ομολογεί ότι η πρόσκαιρη μείωση των μεταναστευτικών ροών το 2021, ήταν αποτέλεσμα του κορονοϊού και όχι της κυβέρνησης!

Η ευρωπαΐκή εισαγγελία αποκαλύπτει ότι το περιβόητο επιτελικό κράτος οδήγησε ουσιαστικά δεκάδες Έλληνες στον θάνατο, καταδεικνύοντας ότι το έγκλημα των Τεμπών ήταν αποτέλεσμα της κυβερνητικής ολιγωρίας, καθώς γνώριζαν και όχι μόνο δεν έπραξαν, αλλά αντίθετα επιδόθηκαν σε ψεύδη για να συγκαλύψουν και να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων.

Όπως ακριβώς έγινε με την πανδημία, την οποία το επιτελικό κράτος μετέτρεψε σε εθνική τραγωδία, επικοινωνιακά όμως τα κυβερνητικά φερέφωνα παρουσίασαν τους 37.000 νεκρούς ως «επιτυχημένη διαχείριση»! Ενώ όσοι αμφισβήτησαν ανοιχτά, εξαρχής την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας, παρουσιάστηκαν ως «ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι»!

Τέλος, οι πυρκαγιές και η προαναγγελία εθνικού ακρωτηριασμού με πρόσχημα την καλη γειτονία με την δολοφονική Τουρκία επιβεβαιώνουν τον ολέθριο ρόλο του «επιτελικού κράτους» που κατάφερε να εξαπατήσει τους Έλληνες, να δολοφονήσει πολιτικά τους αντιπάλους και τώρα να προκαλεί την απόλυτη καταστροφή σε πατρίδα και κοινωνία.

Τα σημάδια παρακμής πάντως που παρουσιάζει το πρόσφατα θριαμβευτικά εγκαθιδρυμένο μέσω εκλογικής κυριαρχίας καθεστώς, παραπέμπει στην πτώση όλων των καθεστώτων που ασελγεί σαν πάνω στους λαούς τους. Προηγήθηκε η καλπάζουσα παρακμή. 

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/ypeklepsan-ti-psifo-tou-laou-kai-prodosan-tin-ebistosyni-tou-to-epiteliko-kratos-metatrepei-ta-panta-se-ethnikes-tragodies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .