Παρασκευή, Αυγούστου 25

Ο Λεωνίδας Ρόδης είναι ο ήρωας έσωσε ζώα μέσα στην πύρινη κόλαση – Συγκλονίζει η σύζυγός του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι φωτογραφίες με τον νεαρό άνδρα που έτρεχε να σώσει όσα περισσότερα ζώα μπορούσε, την ώρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στη Φυλή και απλωνόταν στην Πάρνηθα.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το πρακτορείο EUROKINISSI, ο νεαρός Λεωνίδας Ρόδης διακρίνεται να τρέχει κρατώντας στην αγκαλιά του έναν σκύλο, να απελευθερώνει άλογα και γαϊδουράκια την ώρα που οι φλόγες υψώνονταν απειλητικές δίπλα του.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σύζυγός του η οποία μάλιστα σύντομα θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους, έγραψε: «Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε!» σημειώνει και τονίζει μεταξύ άλλων:

και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε!» σημειώνει και τονίζει μεταξύ άλλων:

«Για μένα είναι ήρωας κάθε μέρα! Ο δικός μου ήρωας!». Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι «Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!», ενώ προσθέτει: «τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπό μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του;».

Δείτε την ανάρτησή της: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .