Κυριακή, Αυγούστου 27

Αυτοί οι εμπρησμοί αποτελούν χαρτί πιέσεως.

 Οι Έλληνες είμαστε ΕΘΝΟΣ χωρίς δικό μας κράτος. Τυπικά τροφοδοτούμε ένα κράτος δια των φόρων μας το οποίο ενεργά δρα για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας με συνεργό ένα 10-20% του πληθυσμού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Συμπτώσεις;; Όχι φυσικά.

...το 1ο πράγμα που έκανε ο Κούλης όταν ήρθε στην εξουσία ήταν να διαλύσει τους εποχικούς δασοπυροσβέστες του Π.Σ. και την υποβάθμιση

του ως προς τις δασικές πυρκαγιές, μετά έφερε με ΦΕΚ το άνωθεν έγγραφο για αρκετούς εθνικούς δρυμούς... 

Ο Κούλης είναι ένας στυγνός επιχειρηματίας, όπου βγάζει τρελά λεφτά από όλο αυτό. Πέραν αυτού... οι δασικές πυρκαγιές σε Ρόδο και Έβρο αγγίζουν την πρόσφατη δήλωση του περί "υποχωρήσεων", όσο αφορά τις απαιτήσεις της Τουρκίας, επί των εθνικών μας δικαιωμάτων... αυτοί οι εμπρησμοί αποτελούν χαρτί πιέσεως.

Εμπρησμοί δασών στα σύνορα, σε μέρη που μπορούν να κρυφτούν Ελληνικά τανκς. Εμπρησμοί κοντά σε στρατόπεδα, αεροδρόμια και αποθήκες πυρομαχικών. Εμπρησμοί σε δάση προκειμένου να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες από τον Γεραπετρίτη. Οι Έλληνες είμαστε ΕΘΝΟΣ χωρίς δικό μας κράτος. Τυπικά τροφοδοτούμε ένα κράτος δια των φόρων μας το οποίο ενεργά δρα για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας με συνεργό ένα 10-20% του πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .