Δευτέρα, Αυγούστου 21

«Καράτσι» έχει γίνει η Αθήνα: Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του στην Ερμού μπροστά στα μάτια των περαστικών!

 Μαζέψτε όλα τα Πακιστάνια από το κέντρο της Αθήνας και στείλτε τα πίσω στις καλύβες τους που φοβάται Έλληνας να περάσει απ' το κέντρο με αυτούς που φέρατε. Η Αθήνα βρωμά καμιά καθαριότητα ένα ουρητήριο κατάντησαν το κέντρο. Ο Μπακογιάννης θέλει ξανά τη Δημαρχεία τι έκανε τόσα χρόνια; Η πιο βρώμικη πρωτεύουσα σε χώρα Ευρώπης είναι η Αθήνα ΑΙΣΧΟΣ!

«Καράτσι» έχει γίνει η Αθήνα: Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του στην Ερμού μπροστά στα μάτια των περαστικών!

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση

Αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένας Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του σε δημόσια σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας και σε μία στιγμή όπου υπήρχε αρκετός κόσμος.


Το αιματηρό περιστατικό συνέβη χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και άνδρας έχει μεταφερθεί μαχαιρωμένος και σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 54χρονο ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της συμπλοκής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματίας δεν έχει ταυτοποιηθεί και είναι αγνώστων στοιχείων για την ΕΛ.ΑΣ!


Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε «Καράτσι» και «Ισλαμαμπάντ» και θυμίζει πλέον «little Pakistan», ενώ οι παράνομοι αλλοδαποί δεν διστάζουν να προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις κάθε στιγμή της ημέρας και σε οποιοδήποτε μέρος καθώς ξέρουν πως ο ελληνικός ποινικός κώδικας επί της ουσίας δεν έχει κανέναν αποτρεπτικό ρόλο καθώς είναι ιδιαίτερα «ελαφρύς» στις ποινές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .