Παρασκευή, Αυγούστου 11

Ο Κυριάκος θυμίζει επίτευγμα της τεχνητής νοημοσύνης

Απαλλαγμένος από κάθε συναίσθημα, αναστολή και συνείδηση, υλοποιεί το σχέδιο του
Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Πριν από κάποια χρόνια, η ανθρωπότητα παρακολουθούσε με ενδιαφέρουν την ταινία Ρόμποκοπ. Το σενάριο ήθελε έναν αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από εγκληματική ενέργεια, επανέρχεται στη ζωή με την βοήθεια της τεχνολογίας και να κατατροπώνει το έγκλημα, έχοντας όμως ως τροχοπέδη την ανθρώπινη συνείδηση του.

Ο Κυριάκος θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστήσει σε μία αντίστοιχη ταινία, πως Ρόμποπολιτικός, με την έλλειψη όμως οποιασδήποτε αναστολής λόγω «ανθρώπινης συνείδησης». Αντίθετα, θα μπορούσε να είναι το τέλειο δημιούργημα, της τεχνητής νοημοσύνης.

Τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν απλώς άλλη μία απόδειξη ότι ο Κυριάκος είναι μία υπολογιστική μηχανή.

Εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε, ενώ τον είχε ειδοποιήσει σχεδόν ολόκληρη η υφήλιος. Από τους Κροάτες, τους Μαυροβουνίους, την Γιουροπόλ, την Ίντερπόλ, την UEFA.

Αντίθετα, πήρε τηλέφωνο στην UEFA όχι για να διαμαρτυρηθεί ή να απαιτήσει κυρώσεις, αλλά για να εγγυηθεί ότι θα γίνει κανονικά το ματς της ομάδας του καλού μου φίλου Γιάννη Αλαφούζου!


Κινείται ακριβώς με το ίδιο μοτίβο που λειτουργεί ένα κομπιουτεράκι, το οποίο θα κάνει την πράξη που του ζητάει ο χρήστης, χωρίς καμία παρέκκλιση. Είναι το Modus Vivendi που ζήσαμε στην πανδημία, στα Τέμπη κλπ.

Ο Κυριάκος γνώριζε ότι οι Έλληνες πέθαναν λόγω έλλειψης μονάδων εντατικής θεραπείας. Είχε την ενημέρωση ακόμα και από τον στενό του συνεργάτη, τον Σωτήρη Τσιόδρα. Και όμως, δεν είχε κανένα πρόβλημα ακόμα και από το βήμα της Βουλής να ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και να επιμένει πως δεν έχει καμία τέτοια πληροφόρηση. Ακόμα και όταν αποκαλύφθηκε η μελέτη Λύτρα – Τσιόδρα, ο Κυριάκος συνέχισε την ίδια επωδό.

Το ίδιο συνέβη και στα Τέμπη. Ο Κυριάκος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε, ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για την επικινδυνότητα της κατάστασης. Έρχεται η ευρωπαΐκή εισαγγελία και αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος γνώριζε και μάλιστα είχε στα χέρια του εκτενή αναφορά για τις ανθρωποκτόνες συνθήκες, 10 μήνες πριν την τραγωδία.

Ο ίδιος τρόπος λειτουργίας χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό σε όλα τα κρίσιμα θέματα. Τα εθνικά θέματα, την οικονομία, την κοινωνία, την ακρίβεια. Ως προγραμματισμένο γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης, δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει ότι οι εχθροί της Τουρκίας είναι τρομοκράτες, ακόμα κι αν πρόκειται για θύματα γενοκτονίας.

Δεν έχει πρόβλημα να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει το πιο φτηνό ρεύμα, ακόμα και αν η ρυθμιστική αρχή ανακοινώνει συνεχώς τα αντίθετο. Δεν έχει πρόβλημα να υποστηρίξει κυρώσεις που καταστρέφουν την ελληνική οικονομία, να βάλει όμως βέτο σε κυρώσεις που ενδέχεται να ζημιώσουν κύριους χορηγούς του.

Δεν έχει πρόβλημα να διώξει τον Μηταράκη επειδή πήγε για μπάνιο, και έπειτα να φύγει ο ίδιος για μπάνιο διαρκείας. Δεν έχει καμία αναστολή να παρευρεθεί σε «πάρτυ εθνικού εργολάβου» και στη συνέχεια ο εθνικός εργολάβος να ανακοινώσει μονομερή αύξηση των διοδίων.

Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος θα μπορούσε να είναι και η λύση για την σωτηρία του πλανήτη. Όταν βάλεις το ερώτημα «πως θα ανασταλεί η Κλιματική κρίση» σε μία από τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, θα πάρεις την απάντηση της απόλυτης αναγκαιότητας για δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο Κυριάκος το κατάφερε όσον αφορά την Ελλάδα, αφού τα τέσσερα χρόνια που κυβερνά, η χώρα μας κατέγραψε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Πιο ψυχρός και από μικροτσίπ, πιο αποτελεσματικός και από ονείρωξη του Κλάους Σβαμπ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .