Σάββατο, Αυγούστου 19

ΓΥΡΙΣΕ στις διακοπές του ο Κ. Μητσοτάκης...Έτσι νομίζεις....

Μετά την παρουσία του στη σύσκεψη για την αθλητική βία στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στις διακοπές του και πραγμ...

Μετά την παρουσία του στη σύσκεψη για την αθλητική βία στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στις διακοπές του και πραγματοποίησε σήμερα ιδιωτική επίσκεψη στην Οικία – Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων, συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη και τρεις φίλες της.
ΕΔΩ:
Μητσοτάκης: Στην ψηλότερη κορφή των Λευκών Ορέων της Κρήτης με την κόρη του - Η φωτογραφία στα 2.453 μ.

Σήμερα πρωί Σαββάτο  19-8-2023 ορειβασία με την κόρη του ΔάφνηΣτο Μουσείο ξεναγήθηκαν από τον γενικό διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος" Νικόλαο Παπαδάκη. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη το ιστορικό σπίτι του Βενιζέλου, ενώ στη διάρκεια της ξενάγησης αναφέρθηκε σε σημαντικά γεγονότα με πρωταγωνιστή τον μεγάλο πολιτικό.
Με τον γενικό διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος" Νικόλαο Παπαδάκη.
Το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Βενιζέλου και η στενή συγγένεια με την οικογένεια Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Βενιζέλου, που εκτίθεται στη σοφίτα της Οικίας, και στο οποίο παρουσιάζεται η στενή συγγένεια με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Την ώρα της επίσκεψης στο Μουσείο βρίσκονταν δεκάδες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και το εξωτερικό, με τους οποίους ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε φιλικό κλίμα.

"Υπήρξε χρήσιμος και όχι αρεστός"
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο πρωθυπουργός υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών. Και σημείωσε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ότι: "Ο σπουδαιότερος πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας εξακολουθεί να μας εμπνέει με τη διορατικότητά του. Υπήρξε χρήσιμος και όχι αρεστός και αυτή η παρακαταθήκη του παραμένει επίκαιρη σε μια εποχή που ο λαϊκισμός εξακολουθεί να πολιορκεί τη δημοκρατία".
Φωτογραφίες από το creta24.gr.

 http://www.press-gr.com/2023/08/blog-post_246.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .