Σάββατο, Αυγούστου 19

Ο γκουρού του πρωθυπουργού

In the end, there can be only one…

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
 

Ότι ήταν ο Αριστοτέλης για τον Μέγα Αλέξανδρο, εξελίσσεται ο Απόστολος Δοξιάδης για τον μέγα Κυριάκο.

Πολλά πρόσωπα στο πρόσφατο παρελθόν, ασκούσαν επιρροή στον πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Η δύναμη τους όμως φαίνεται ότι έχει ατονίσει και μάλλον έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ο Απόστολος Δοξιάδης, ως άλλος Χαϊλάντερ, κατάφερε και έμεινε μόνος του. Είναι πλέον το πρόσωπο που ασκεί την απόλυτη επιρροή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε όλα τα επίπεδα. Είναι ο σύμβουλος του, ο καθοδηγητής του, ο μέντορας του, το αποκούμπι και η έμπνευση του.

Είναι τέτοια η πληθωρικότητα της παρουσίας του, που μπορεί να ανοίγει και να κλείνει την πόρτα του Μαξίμου κατά το δοκούν. Πολλές μάλιστα από τις πρόσφατες επιλογές του πρωθυπουργού λέγεται πως είναι «έργο Δοξιάδη».

Ευφυείς προσωπικότητες μάλιστα όπως ο Γιάννης Οικονόμου έχουν αποκρυπτογραφήσει την κατάσταση, γι’ αυτό και υμνούν με όλες τους τις δυνάμεις τον εκσυγχρονισμό, προκειμένου να αποκτήσουν την εύνοια αυτού του μεγάλου εκσυγχρονιστή που από υμνητής του Σημίτη γίνεται πλέον πνοή δημιουργίας για τον Κυριάκο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .