Τετάρτη, Αυγούστου 9

Παραμένει στη ΜΕΘ η Λιζέτα Νικολάου: «Mη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας της»

«Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα»
Παραμένει στη ΜΕΘ η Λιζέτα Νικολάου: «Mη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας της»
Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση υγείας της Λιζέτας Νικολάου, η οποία παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, έπειτα από πτώση που είχε σε σκάλα καφετέριας.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κατάσταση της υγείας της Λιζέτας Νικολάου «είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη».

Στην εφημερίδα μίλησαν φίλοι της Λιζέτας Νικολάου από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Καληώρας.

«Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή.

Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη», είπε ο Θάνος Καληώρας για τη Λιζέτα Νικολάου.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας, ανέφερε: «Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

 pronews.gr

Φώτο: NDP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .