Πέμπτη, Αυγούστου 17

ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – TURKAEGEAN ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!

turkaegean-1

Αυτό δεν λέγεται ούτε καν «συνεκμετάλλευση», όπως επιθυμούν διακαώς οι λάτρεις και οι υποστηρικτές της ελληνοτουρκικής «προσέγγισης». Λέγεται παράδοση του Αιγαίου στην Τουρκία, αρχής γενομένης από το εμπορικό κομμάτι του, αυτό του ονόματος.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει αντιδράσει σε καμία από τις προκλήσεις της Άγκυρας, η οποία συνεχίζει ανενόχλητη να προμοτάρει το «τουρκικό Αιγαίο» (το λεγόμενο «TurkAegean»), με το

Υπουργείο τουρισμού της χώρας να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ελευθερία που έχει και να κάνει πολύ σημαντική δουλειά στο κομμάτι της προπαγανδιστικής προβολής.

Δείτε κάποιες από τις συνέπειες των «κατορθωμάτων» των… αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη:

www.tourexpi.com

πηγή: facebook

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%a4%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%9f/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .