Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14

Έκρηξη Πορτοστάλτε με Κασσελάκη και Μακρόνησο: «Έτσι φάγανε 20 μονάδες στη κεφάλα» (video)

Έντονη ανησυχία για το μέλλον της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία βδομάδα είναι λίγο παράξενη. Έχουν συμβεί δεκάδες περιστατικά στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο, αλλά φαίνεται πως ήρθε ακόμα ένα το οποίο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνει το πιο… παράξενο.

Ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά η Αριστερή στροφή του Άρη Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κάτι μέρες μετά την κριτική που άσκησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που μόνο την παραίτηση του δεν ζήτησε, σήμερα φάνηκε πως τον έπιασε ο πόνος για το μέλλον της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αφορμή για αυτό ήταν το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη απ’ τη Μακρόνησο, το οποίο από χθες έχει πολλούς υποστηρικτές αλλά και αρκετούς που διαφώνησαν με αυτό. Ένας απ’ τους επικριτές του υποψηφίου προέδρου του κόμματος, είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως δεν του άρεσε τόσο αυτή η επίσκεψη καθώς όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, ο… Κομαντάντε Άρης «Είναι Δελφινάριο κανονικό. Η Μακρόνησος είναι πεδίο μαρτυρίου και εξορίας. Εδώ γίνεται comedy. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έφαγε τις 20 μονάδες διαφορά στην κεφάλα. Εχθροπάθεια, το εμφυλιοπολεμικό, το διχαστικό και αυτό το «εμείς ή αυτοί».

Μπράβο του πάντως, δεν του το είχαμε να νοιάζεται τόσο για την αριστερά και για τον μαρτυρικό τόπο της Μακρονήσου και να τονίζει το πόσο κακό θα της κάνει ο Κασσελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .