Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Λίντα Εβαντζελίστα: «Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο»

λιντα

Η Λίντα Εβαντζελίστα το 58χρονο σούπερ μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90, έδωσε μια συνέντευξη στο The Wall Street Journal Magazine και αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή καθώς το 2018 διεγνώσθη

με έναν όγκο στο στήθος, ενώ άλλο ένα εξόγκωμα εμφανίστηκε στο στήθος της πέρσι. Η Λίντα Εβαντζελίστα εντόπισε τον όγκο στο στήθος της κατά τη διάρκεια της ετήσιας μαστογραφίας της.

Αυτό ήταν άλλο ένα πρόβλημα που προστέθηκε σε μια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση που είχε κάνει στο πρόσωπό της και την παραμόρφωσε, κάτι που της πήρε πραγματικά πολύ χρόνο να επανέλθει.

«Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλή και έτοιμή για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν θα με σκότωνε», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της η Λίντα Εβαντζελίστα.

 Τον Ιούλιο του 2022 όμως ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά ο καρκίνος επέστρεψε.

«Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να το σκάψεις. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις; Δεν πεθαίνω από αυτό. Μόλις μπήκα σε αυτή τη διαδικασία του απλώς κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις και να το ξεπεράσεις. Και αυτό έκανα», είπε το μοντέλο στον γιατρό της, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη της.

«Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε γιορτινή κατάσταση… Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι αυτή τη στιγμή τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους», συμπλήρωσε η Λίντα Εβαντζελίστα.

 makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .