Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Προφυλακίζουν τους Έλληνες που συνέλαβαν τους παράνομους αλλοδαπούς μέσα στις φωτιές στον Έβρο!

Οι Δικαστές είναι ελλαδίτες;;--Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης!
Προφυλακίζουν τους Έλληνες που συνέλαβαν τους παράνομους αλλοδαπούς μέσα στις φωτιές στον Έβρο!
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κάτοικοι του Έβρου που είχαν συλλάβει και είχαν θέσει υπό κράτηση σε αυτοσχέδιο τρέιλερ 13 παράνομους αλλοδαπούς στον Έβρο.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια μετά την απολογία των τριών κατηγορουμένων είχαν διαφωνήσει για το εαν πρέπει να προφυλακιστούν ή όχι,

με αποτέλεσμα λόγω διχογνωμίας να οδηγηθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τη λύση έδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που την Παρασκευή το πρωί συνεδρίασε και έκρινε προφυλακιστέους τους τρεις κατηγορούμενους!

Πρόκειται για τον 45χρονο Αλβανό υπήκοο που ζει νόμιμα στην Ελλάδα, που τραβούσε το βίντεο και δύο Έλληνες.

Την ώρα λοιπόν που ο Έβρος καίγεται και οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς προήλθε από φωτιές που ανάβουν κατά τη νύκτα για να ζεσταθούν οι παράνομοι αλλοδαποί, όσοι αντιδρούν έμπρακτα το ελληνικό κράτος τους ποινικοποιεί και τους κυνηγάει.

Το δικαίωμα των πολιτών να ενεργούν άμεσα και αυτοδίκαια, κατά το Σύνταγμα, σε περίπτωση που πρέπει να εμποδίσουν την διάπραξη εγκλήματος, όπως είναι η παράνομη είσοδος στην χώρα, το έχουν ακούσει στην κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .