Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26

Για ποτάρες βγήκαν Στέφανος, Τάιλερ και η τρανς Αλίκη Βασιλούδη: Θα κάνουν μαζί εκπομπή «Είμαστε μαζί του κι εγώ πρώτη απ' όλους» δήλωσε η Αλίκη

«Είμαστε μαζί του κι εγώ πρώτη απ' όλους» δήλωσε η Αλίκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, βγήκαν για ποτό μαζί με τη γνωστή τρανς Αλίκη Βασιλούδη όπως είδαμε σε σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok της
«Όου με ποιον είμαι εδώ και θα κάνουμε και σχετική εκπομπή;» ακούγεται να λέει η Αλίκη Βασιλούδη, ρωτώντας «καλά το είπα Στέφανε;» ενώ μαζί τους είναι και ο σκύλος του ζευγαριού.
«Για μαντέψτε ποιος είναι» είπε στη συνέχεια η Αλίκη Βασιλούδη δείχνοντας πρώτα τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, και μετά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα κάνουμε μαζί εκπομπή, συζήτησα πολλά πράγματα μαζί του και τις απόψεις του και την ιδεολογία του. Είμαστε μαζί του κι εγώ πρώτη απ’ όλους» λέει στο βίντεο της η Αλίκη Βασιλούδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .