Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26

ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ 🐶 ΣΤ' ΑΜΠΈΛΙ...


Gerasimos Saltos

Έρχονται περίοδοι στις ζωές των ανθρώπων που το ένα κακό διαδέχεται το άλλο.
Στην αρχή οι άνθρωποι αντιστέκονται κ' προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους , εάν το κακό όμως επιμένει, επέρχεται ψυχική κόπωση, αποκαρδιώνονται και συχνά εγκαταλείπουν, αφήνοντάς τα όλα στο έλεος του Θεού.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη πολιτική ζωή ενός Κράτους.
Εάν οι Κυβερνώντες είναι υπόδουλοι σε ξένες δυνάμεις, άδικοι, ανήθικοι και φορείς εκμετάλλευσης του Λαού κ' της Πατρίδος προς ίδιον όφελος, περιορίζοντας ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα και το ένα κακό διαδέχεται το άλλο χωρίς σημάδια βελτίωσης, ο Λαός φτάνει στο σημείο να κουραστεί, να απελπιστεί και να εγκαταλείψει, αδιαφορώντας για αυτό που υφίσταται.
Και στις δύο περιπτώσεις το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην παραδοθείς αμαχητί στα δύσκολα της ζωής ή σε πολιτικές αλητείας, προδοσίας και υποτέλειας.
Θυμήσου δύο πράγματα: Όπως η ευτυχία δεν είναι μόνιμη το ίδιο ισχύει κ' για την δυστυχία και θαύματα γίνονται.
Η προϋπόθεση είναι ότι τόσο στα θαύματα όσο και στην εναλλαγή των καταστάσεων συμμετέχεις ενεργά κι ΕΣΎ.
Ειδάλλως,είτε θα πεθάνεις ανήμπορος, ανίσχυρος κι απελπισμένος μες σ' ένα σπίτι σκοτεινό είτε θα σε απελπίσουν οι ανθρωπόμορφοι επιτήδειοι της διαφθοράς, πεθαίνοντάς σε και πετώντας σε, σαν το σκυλί στ' αμπέλι.
Επίλεξε τον τρόπο του θανάτου σου: Σκυφτός και ντροπιασμένος ή Όρθιος και Περήφανος;
ΕΣΎ τον καθορίζεις!
Gerasimos Saltos
Καλημέρα σας... Καλή δύναμη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .