Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28

Η ρουκέτα Μεϊμαράκη κατά Κυριάκου

 Ενοχλημένος ο «τελευταίος σαμουράι» από τις κινήσεις του ηγέτη μας

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Η αιφνίδια επανεμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν είναι καθόλου τυχαία. Η επιλογή του μάλιστα να αναρτήσει κοινό άρθρο κατά τις μετανάστευσης παρέα με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, κάνει αυτή την επανεμφάνιση του, εκκωφαντική και με σαφή πρόθεση.

Η παρέμβαση Μεϊμαράκη ήρθε ταυτόχρονα με την αποκάλυψη των Financial Times για την πρόθεση του σοφού πρωθυπουργού μας να νομιμοποιήσει 300,000 παράνομους μετανάστες,  βοηθώντας έτσι την πατρίδα μας να αντιμετωπίσει το δημογραφικό.

Έλληνας για τον κυβερνήτη μας, δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι, αρκεί να ψηφίζεις Κυριάκο.

Μην φανταστείτε βέβαια ότι τον Βαγγέλη τον πήρε ο πόνος για τον αφανισμό του ελληνικού γένους. Αντίθετα, η παρέμβαση του αυτή είναι προπομπός για το τι θα ακολουθήσει, εάν ο Κυριάκος επιμείνει στην πρόθεσή του να αλλάξει την διαδικασία των ευρωεκλογών, σπάζοντας την επικράτεια σε περιφέρειες. Ενέργεια που για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αποτελεί αιτία πολέμου.

Ορθώς ο παλαίμαχος σαμουράι της Νέας Δημοκρατίας αντιδρά. Όντως με αυτόν τον τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποσκοπεί στο να έχει ευρωβουλευτές της απολύτου εμπιστοσύνης του, αποφεύγοντας έτσι παρουσίες σαν αυτή του Βαγγέλη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .