Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13

Νεκρό άνδρα περισυνέλεξε το Λιμενικό νότια του Πηλίου...

Σορός άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων περισυνελέγη από βραχώδη περιοχή της παραλίας Μουρτιά, νότια του Πηλίου. Σύμφωνα με το Λιμενικό...


Σορός άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων περισυνελέγη από βραχώδη περιοχή της παραλίας Μουρτιά, νότια του Πηλίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Οι Αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για τον άνδρα από το ζευγάρι των Αυστριακών, που παρασύρθηκε μαζί με το σπίτι που διέμενε στα Ποτιστικά Πηλίου κι έκτοτε αγνοείται.

Την ίδια στιγμή, στο επίκεντρο των ερευνών που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, βρίσκονται τα αυτοκίνητα τα οποία παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και βυθίστηκαν στη θάλασσα.

Δύτες της Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, αλλά και πλωτά σκάφη, διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα φερτά υλικά που έχουν συγκεντρωθεί στη θάλασσα δυσκολεύουν τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτοικοι στον Πλατανιά ανέφεραν ότι είδαν δεκάδες αυτοκίνητα να καταλήγουν στο βυθό. Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί μόνο ένα κατεστραμένο όχημα και μία μικρή βάρκα. Παρόμοιες έρευνες γίνονται και σε άλλα σημεία όπως στη Μηλίνα, αλλά και στο Λευκό Κάστρο.

 http://www.press-gr.com/2023/09/blog-post_138.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .