Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 4

Αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν και τις βαλίτσες να ανοίξουν…

«Αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν», κραύγασε ο Γιώργος Βασιλειάδης στο Διαρκές συνέδριο του ΣυΡιζΑ, παραφράζοντας την ιστορική φράση του θρυλικού ηγέτη της Κίνας, Μάο Τσετούνγκ. Ευτυχώς για τον αναπληρωτή γραμματέα του ΣυΡιζΑ που ο Μάο δεν ζει και δεν υπάρχει Μάο στον ΣυΡιζΑ. Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα δεν θα υπήρχε Βασιλειάδης.

Όσοι μάλιστα τον χειροκρότησαν, θεωρώντας ότι με την συγκεκριμένη του αναφορά, ο Βασιλειάδης συγκρούεται με τους αρτηριοσκληρωτικούς του κόμματος, μάλλον δεν γνωρίζουν την τεράστια κυβερνητική προσφορά του, διά της θητείας του ως γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Προσφορά που φαίνεται να την γνωρίζει καλύτερα από όλους, ο τότε ελεγχόμενος για θέματα διαφθοράς, διαβόητος επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος παρέθεσε στην εξεταστική επιτροπή του κοινοβουλίου για το φιάσκο της δήθεν σκευωρίας Novartis, ένα ενδιαφέρον ηχητικό. Σύμφωνα με το οποίο, την ώρα που η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ ισχυριζόταν ότι χτυπούσε την διαφθορά, ο αρμόδιος ΓΓ, Γιώργος Βασιλειάδης διατηρούσε στενές σχέσεις με ελεγχόμενο για διαφθορά, παρέχοντας του μάλιστα πολύτιμες πληροφορίες για την πορεία των ερευνών!

Αφήστε λοιπόν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν, αλίμονο όμως εάν τα «βαλιτσάκια παρακολούθησης» ανοίξουν…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .