Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28

Με… σημαία τον γάτο του προσπαθεί να μαζέψει ψήφους ο Γιατρομανωλάκης

Με τέτοια προσόντα, πώς να μην ψηφίσεις τον... Πάτρικ;

Τον γάτο του έχει επιστρατεύσει για την προεκλογική καμπάνια του ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης προκειμένου να πείσει τους Αθηναίους να του ρίξουν σταυρό στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε πληρωμένη διαφήμιση που εμφανίζεται στο Facebook, ο Γιατρομανωλάκης φαίνεται ότι έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον τετράποδο Πάτρικ με στόχο να εκλεγεί στον Δήμο Αθηναίων.

 

Μάλιστα, στο κείμενο που συνοδεύει τη διαφήμιση, ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπουργός (διατέλεσε υφυπουργός) Πολιτισμού που φαίνεται να ζήλεψε τις πόζες του Κασσελάκη με την Φάρλι, μιλάει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του και μας ενημερώνει όχι μόνο για το δικό του βιογραφικό, αλλά και για του... γάτου του.

Αναλυτικά η διαφήμιση:

«Ο Πάτρικ είναι 7 ετών και ζει με τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη στην Αθήνα.
Ο Νικόλας σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Παν/μιο και στο Harvard. Ο Πάτρικ είναι αυτοδίδακτος.

Ο Νικόλας διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού μεταξύ 2019-21 και Υφυπουργός Πολιτισμού μεταξύ 2021-23. Ο Πάτρικ ήταν απασχολημένος με άλλα θέματα, δεν τα γνωρίζουμε όμως.

Ο Νικόλας έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε διευθυντικές θέσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στη Microsoft, στο Harvard και στον όμιλο RTL. Ο Πάτρικ είναι απλώς cool».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .