Σάββατο, Σεπτεμβρίου 9

Αβραμόπουλος: Δεν υπάρχουν κονδύλια, δόθηκαν στη Σλοβενία!

«Η χώρα μας πρέπει να προετοιμαστεί καλά, ώστε να υποβάλει έναν πλήρη φάκελο» στην ΕΕ...

Αιχμηρή παρέμβαση από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος σχολίασε, αναφερόμενος στη σαρωτική θεομηνία, πως όλο το αποθεματικό του Ταμείου Αλληλεγγύης δόθηκε πρόσφατα στη Σλοβενία, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει δυνατότητα για άμεση αντίδραση.

Οπως ανέφερε, απαιτείται επανασχεδιασμός των πολιτικών προτεραιοτήτων, καθώς χρειάζονται καλύτερες υποδομές αλλά και άμεσα σχέδια αντίδρασης. Ετσι, όταν εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα, να περιορίζονται ως προς την έκτασή τους και -το βασικότερο- να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Συμπλήρωσε δε πως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί ότι το σύστημα αυτό πάσχει.

Οπως εξήγησε, εξάλλου, μέσα σε 12 εβδομάδες από σήμερα η Ελλάδα πρέπει να καταθέσει πλήρη φάκελο με αξιολόγηση και εκτίμηση των ζημιών που έχει υποστεί από θεομηνίες και φυσικά φαινόμενα. Αυτό σημαίνει, όπως σημείωσε με νόημα, πως η χώρα μας πρέπει να προετοιμαστεί καλά, ώστε να υποβάλει έναν πλήρη φάκελο, καθώς αυτή τη στιγμή στη Ευρώπη υπάρχει το πρόβλημα με τη Σλοβενία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .