Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29

Επιστρέφει ο Κοτζιάς; Οϊμέ!!!

Επιστρέφει ο Κοτζιάς; Οϊμέ!!!

Κανείς δε χάνεται τελικά στον έρμο τούτο τόπο.

Όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία», υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει ο Νίκος Κοτζιάς στην ενεργό δράση για να συνδράμει τον Κασσελάκη με τις πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες του.

Τις ξέρετε όλοι υποθέτουμε, άρα περιττεύει να τις αναφέρουμε.

Η αποκάλυψη:  

Τον δρόμο της επιστροφής στην ενεργό δράση έχει πάρει ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης.

Αν και τίποτε δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, πολλοί διέκριναν την ορολογία και τις πάγιες θέσεις του κυρίου Κοτζιά στα κείμενα που δημοσιοποίησε ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την γκάφα του για το Κυπριακό. Ειδικώς αυτό που είπε για τη «συνεκμετάλλευση» (ότι δύναται να γίνει ύστερα από οριοθέτηση) παρέπεμπε σε αυτό που είχε δηλώσει κάποτε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών: «Να μην είμαστε μοναχοφάηδες». Τώρα, αν θα αποκτήσει και θεσμικό ρόλο παρά τω Κασσελάκη ή θα μείνει ως μυστικοσύμβουλος, αυτό είναι άγνωστο. 

Ζήτημα είναι τι θα πράξει πάντως και ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο οποίος χαίρει διακομματικών και διασυμμαχικών συμπαθειών στην Αθήνα. 

 https://antinews.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%82-%ce%bf%cf%8a%ce%bc%ce%ad/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .