Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την Πέμπτη

(31/8) την προβολή της ταινίας Ferrari, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, από αυτές που η ίδια αποκαλεί «συγκλό», η οποία, όμως παραλίγο να καταλήξει… επεισοδιακή.

Γιατί; Διότι την ώρα που το μοντέλο και παρουσιάστρια περπατούσε με χάρη και αέρα σούπερ μόντελ και φωτογραφιζόταν, ο υπεύθυνος έκρινε ότι η Βίκυ Καγιά είχε μείνει αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί και πλησίασε – με κάποια… φωνή και λίγο εκνευρισμό – για να την ενημερώσει να βιαστεί και να αποχωρήσει, ώστε να περάσουν οι επόμενοι προσκεκλημένοι.

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας παρουσιάστριας; Τον αγνόησε, δεν του έδωσε σημασία, πόζαρε, τελείωσε τη φωτογράφιση με την ησυχία της και έφυγε κάνοντας πασαρέλα σα να μην υπήρχε κανείς στον δρόμο της. Το στιγμιότυπο το δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram με τα σχόλια των followers της να την αποθεώνουν για τον «αέρα», με τον οποίο ξεπέρασε την έντονη παρατήρηση του υπεύθυνου του χώρου.

 pronews.gr στο Instagram