Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Μετά τη Ρόδο και τον Έβρο

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μετά τη Ρόδο και τον Έβρο, ακολουθεί η

Lavrentzos Anastasios

Θεσσαλία στην αλυσίδα εθνικών καταστροφών, με άγνωστες ακόμη ανθρώπινες απώλειες και μεγάλη καταστροφή περιουσίας και φυσικού περιβάλλοντος. Οι σημαντικές κοινωνικές, οικονομικές και φυσικές καταστροφές θα έχουν φυσικά συνέπειες και για την Αθήνα.
Πέρα από την όποια σφοδρότητα του φαινομένου, είναι σαφές ότι η αναξιοκρατία, η έλλειψη οργάνωσης και προνοητικότητας που χαρακτηρίζει το πολιτικό σύστημα της χώρας, σωρεύει μεγάλο κόστος σε μια χώρα που σβήνει δημογραφικά και κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με τα στρατηγικά της προβλήματα.
Τεράστιες φυσικά είναι οι ευθύνες και της παρούσας κυβέρνησης που δεν είναι καινούργια. Ας σταματήσουν επί τέλους να θεωρούν ότι η πολιτική είναι απλώς επικοινωνία. Η πραγματικότητα τους ξεπερνά και η αλήθεια αργά ή γρήγορα βγαίνει πάντα στην επιφάνεια.

 

Ioanna Laki
Είναι αλήθεια πως είχαν αρνηθεί να δώσουν τα χωράφια τους για ανεμογενητριες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .