Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Άνθρωποι παραλίγο να πνιγούν έξω από τη στάση Μετρό Ευαγγελισμός...

Πολίτες παρασύρονται από τα ορμητικά νερά που έφερε μαζί της η κακοκαιρία Daniel έξω από το μετρό Ευαγγελισμός. Ο δημοσιογράφος της LiFO, Μ...


Πολίτες παρασύρονται από τα ορμητικά νερά που έφερε μαζί της η κακοκαιρία Daniel έξω από το μετρό Ευαγγελισμός.

Ο δημοσιογράφος της LiFO, Μιχάλης Γελασάκης, καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί έξω από τον σταθμό «Ευαγγελισμός» μετρό εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, καθώς οι πολίτες παρασέρνονται από τα νερά, ενώ άλλοι, με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθούν να τους διασώσουν.

«Τουλάχιστον εδώ κάποιοι βοηθάνε κάποιους άλλους μέσα στα λασπόνερα για να μη πνιγούν ή να μη χτυπήσουν» σχολιάζει ο δημοσιογράφος με αφορμή τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.
«Πριν λίγα λεπτά έξω από το στάση Μετρό Ευαγγελισμός. Η στάση Μετρό έχει κλείσει λόγω εισροής υδάτων, όπως και η στάση στο Μοναστηράκι. Τουλάχιστον εδώ κάποιοι βοηθάνε κάποιους άλλους μέσα στα λασπόνερα για να μην πνιγούν ή να μη χτυπήσουν» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Γελασάκης.

«Ένα τέταρτο δυνατής βροχής είναι πλέον ικανό για να παραλύσει η Αθήνα και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Είδαμε απίστευτες εικόνες και από άλλες περιοχές της χώρας που παραμένουν αποκομμένες. Ένα τέταρτο δυνατής βροχής, που έχει προαναγγελθεί με μεγάλη ακρίβεια μέρες πριν. Τα "απόνερα" δεν είναι η κατάλληλη λέξη που ταιριάζει στη ζωή ή ακόμα και στον θάνατό μας» καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .