Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Βελόπουλος: Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης – Κάποιος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Να υποβάλλει την παραίτηση του ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου κάποιος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις τεράστιες ζημιές από τις πλημμύρες στο Βόλο και στο Πήλιο ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Βελόπουλος είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που πλήττεται η χώρα από έντονα καιρικά φαινόμενα, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να υπάρχει έγκαιρη πρόληψη με αντιπλημμυρικά έργα.

Σε αυτό το πλαίσιο κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ανικανότητα και ζήτησε την παραίτησή του καθώς, όπως είπε, αφού δεν παραιτούνται υπουργοί και υφυπουργοί του, πρέπει κάποιος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Όσον αφορά την υπόθεση με τον θάνατο του 36χρονου που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon και απωθήθηκε από το πλήρωμα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ο κ.Βελόπουλος είπε πως «έχουμε ένα πρόβλημα ως λαός».
«Χάσαμε το φιλότιμο, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και τη βοήθειά μας προς τον συνάνθρωπο» τόνισε ο κ.Βελόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα των ταυτοτήτων, τόνισε ότι πρόκειται για «πολιτικό, οικονομικό και θρησκευτικό» θέμα, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να λάβει «τη νέα ταυτότητα λόγω της Ορθοδοξίας».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, σημείωσε ότι υπάρχει απόφαση του ΣτΕ ότι οι ταυτότητες δεν πρέπει να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα ενώ έκανε λόγο για ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο καθώς η κυβέρνηση, όπως είπε, κάνει απευθείας ανάθεση 800 εκατ. ευρώ, για την έκδοσή τους.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%92%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%9d%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bf-%ce%9c%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .