Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 8

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΕΦΤΑΣΕ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΗΝΕΙΟΣ, ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΑ

mitsotakis

Άνθρωποι εγκλωβισμένοι στα χωριά Καρδίτσας, Βόλου και Λάρισας, κανείς δεν μπορεί να πάει να τους σώσει, ο Κούλης όμως, ο πρωθυπουργούλης μας, “χτύπησε” το Σινούκ για να κάνει τη… βόλτα του και να το παίξει θλιμμένος

στη Λάρισα.

Screenshot 2023-09-08 113639

Πήγε λέει να κάνει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας! Με τι θα την κάνει; Με τον κ@λο;

Ο Κούλης έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στην Καρδίτσα όπου προσγειώθηκε στο γήπεδο της πόλης στο οποίο είναι συγκεντρωμένοι όσοι κάτοικοι χωριών του νομού απεγκλωβίζονται από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το Συντονιστικό Κέντρο, που έχει συσταθεί και εδρεύει στη Λάρισα.

Απόλυτη προτεραιότητα του κρατικού μηχανισμού η διάσωση και ο απεγκλωβισμός των πολιτών στις πληγείσες περιοχές

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία, αφού οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονταν όλο το βράδυ και ολόκληρα χωριά συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από τη στάθμη του νερού.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η αναβολή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

«Απόλυτη προτεραιότητα του κρατικού μηχανισμού αυτή τη στιγμή είναι η διάσωση και ο απεγκλωβισμός πολιτών από τις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία και η προστασία των κρίσιμων υποδομών» ήταν το μήνυμα από πηγές του πρωθυπουργού.

Έσπασε ο Πηνειός – Εκκενώνονται Βρυότοπος και Αμπελώνας

Μήνυμα από το 112 να απομακρυνθούν προς τον Τύρναβο πήραν οι κάτοικοι σε Βρυότοπο και Αμπελώνα καθώς έσπασε ανάχωμα στον Πηνειό, ο οποίος έχει υπερχειλίσει.

Το μήνυμα εκκένωσης αναφέρει ότι: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Βρυότοπος & Αμπελώνας απομακρυνθείτε προς Τύρναβο λόγω σπασίματος αναχώματος Πηνειού».

Νωρίτερα είχαν εκκενωθεί τα χωριά Φαλάνη, Δασοχώρι και Κουλούρι «εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που εξελίσσονται στην περιοχή λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων.

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Γιαννούλη και στις εργατικές κατοικίες προκειμένου να τις εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς τον Τύρναβο και τη Λάρισα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%95%ce%a7%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%91-%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%a9%ce%a3%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f%ce%a3%ce%9c%ce%9f-%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%91/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .