Τρίτη, Σεπτεμβρίου 5

Κώστας Μακεδόνας: «Ήμουν πολύ φρικαρισμένος γιατί δεν ήθελα με τίποτα να γίνει αυτό»

Κώστας Μακεδόνας

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Μακεδόνας. Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του, αλλά και στο ποιος το εμπνεύστηκε.

«Ξεκίνησε ότι πρέπει να αλλάξουμε το επίθετο και εγώ φρίκαρα. Λέω ότι δεν γίνεται αυτό, θα στενοχωρήσω τους γονείς μου και δεν θέλω. Τι έχει το επίθετό μου; Μου είπαν όχι πρέπει να το αλλάξουμε γιατί το Πάκας είναι ωραίο, εύκολο αλλά δεν είναι καλλιτεχνικό. Ξεκίνησε μία διαδικασία ανεύρεσης καλλιτεχνικού επιθέτου, το οποίο μας έβγαλε ασύλληπτα γέλια επί αρκετές εβδομάδες. Από τη μία γελούσα και από την άλλη ήμουν πολύ φρικαρισμένος γιατί δεν ήθελα με τίποτα να γίνει αυτό, να πάρω ένα άσχετο όνομα και να το φορέσω επάνω μου» είπε αρχικά ο Κώστας Μακεδόνας.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως: «Ένα πρωί με πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μου λέει: ξύπνησες; Πήγαινε πλύσου γιατί βαφτίστηκες. Ξαναπάρε με. Τον πήρα μετά από λίγο και μου λέει Μακεδόνας, το σκέφτηκε η Λίνα Νικολακοπούλου. Λέω αυτό είναι! Μου αρέσει! Έτυχε την ίδια ημέρα να κατεβαίνουν οι γονείς μου Αθήνα και πήγα να τους πάρω από το τρένο. Τους το είπα φοβούμενος το πως θα αντιδράσουν και με το που το άκουσαν, μου είπαν τι ωραίο! Λέω δεν σας πειράζει; Όχι μου είπαν, όλοι θα ξέρουν ότι είσαι εσύ. Έχει μέσα και την καταγωγή».

 .enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .