Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29

Μαθήματα Ιταλικών για δημοσίους υπαλλήλους -Πώς κάνουν αίτηση (εγκύκλιος)


Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων συνεργασίας με φορείς του Ελληνικού Δημοσίου σχεδίασε και υλοποιεί Τμήματα Ιταλικής Γλώσσας για Δημόσιους Υπαλλήλους, σε δύο περιόδους, οι οποίες αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2023 με

εγγραφές το Σεπτέμβριο η πρώτη (από 18 έως 29 Σεπτεμβρίου 2023 – εκτός Σαββάτου και Κυριακής), και στα μέσα Φεβρουαρίου 2024 η δεύτερη, με εγγραφές αρχές Φεβρουαρίου 2024 (από 1η έως 7 Φεβρουαρίου 2024 – εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Οι Δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα τμήματα γλώσσας on line ή δια ζώσης με έκπτωση 20% στο σύνολο του ποσού.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών στην
ιστοσελίδα  https://iicatene.esteri.it/el/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .