Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι λεωφόροι της Αθήνας

Η κακοκαιρία έπληξε την Πρωτεύουσα και όλο το λεκανοπέδιο – Σποραδικές βροχοπτώσεις στα Προάστια – Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Πειραιώς, στη Χαμοστέρνας και στη Δημοκρατίας, ενώ προηγουμένως είχαν κλείσει Βουλιαγμένης και Πέτρου Ράλλη – Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στον Ευαγγελισμό και στο Μοναστηράκι λόγω πλημμύρας

Βίντεο-φωτογραφίες: Γιώργος Στογιάννος – Γιώργος Δαγαλάκης – Νίκος Χριστοφάκης

Η κακοκαιρία Daniel έφτασε στην πρωτεύουσα και με καταιγίδες πλήττεται αυτή την ώρα η Αττική.

Σύμφωνα με το meteo, βρέχει καταρρακτωδώς σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο με τα φαινόμενα

να είναι πιο έντονα στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια Προάστια.

Αναλυτικά καταιγίδες σημειώνονται στο Νέο Κόσμο, στη Βάρη, στου Παπάγου, στην Γλυφάδα, στον Πειραιά, στο Σούνιο, στο Περιστέρι, στο Μαρούσι και στον Κορυδαλλό.

Συνέπεια των ισχυρών φαινόμενων είναι να έχουν προκληθεί μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες. Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Πειραιώς, στη Χαμοστέρνας και στη Δημοκρατίας ενώ προηγουμένως είχαν κλείσει Βουλιαγμένης και Πέτρου Ράλλη.

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στον Ευαγγελισμό και στο Μοναστηράκι λόγω πλημμυρών:

Υπό το βάρος του νερού το ένα μετά το άλλο καταρρέουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αυτή τη στιγμή προσωρινά κλειστός παραμένει ο σταθμός του μετρό Ευαγγελισμός εξαιτίας εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Όπως ενημέρωσε η ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Επίσης, πλημμυρισμένο είναι και τμήμα του δικτύου της γραμμής 1 (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος). Η κυκλοφορία διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος και Ομόνοια – Κηφισιά λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι – Θησείο.

Απίστευτο μποτιλιάρισμα από Εθνική προς Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο

Απίστευτο μποτιλιάρισμα από Εθνική προς Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο

 

Δείτε βίντεο από τις καταρρακτώδεις βροχές στη Ζωγράφου:

Βίντεο και φωτογραφίες χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τις βροχές στο Κέντρο της Αθήνας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .