Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 8

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ….

Και ενώ ζούμε μέρες ευτυχίας με την εφαρμογή του επιτελικού Κράτους, τρώγοντας και πίνοντας μεταπτυχιακά!

Και ενώ ζούμε μέρες ευτυχίας με την εφαρμογή του επιτελικού Κράτους, τρώγοντας και πίνοντας μεταπτυχιακά!

Και ενώ πλημμυρίζει κάθε μέρα η πατρίδα μας από λαθραίους και κάθε καρυδιάς καρύδι, με την αύξηση κατά 167% των λαθροεισβολέων κυρίως Μουσουλμάνων ανδρών και ειδικά νέων!

Και ενώ ο ΟΗΕ ενέκρινε την εγκατάσταση στη χώρα μας 38 εκατομμυρίων εισβολέων!

Και ενώ οι ανεξήγητες πυρκαϊές έχουν κάψει 1.500.000 στρέμματα δάσους, με τον Έβρο να θυμίζει κρανίου τόπο!

Και ενώ η ανασφάλεια και η ακρίβεια κατατρώει τα σωθικά του Έλληνα!

Και ενώ ο Υπουργός των Εξωτερικών μας συζητά με τον ραδιούργο υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας για θέσπιση κανόνων εμπιστοσύνης, με την Κύπρο να στενάζει από την Αττίλα και οι απειλές πολέμου να μην έχουν εκλείψει από τον σπουδαίο γείτονά μας!

Και ενώ η επιχείρηση έκδοσης ψηφιακών ταυτοτήτων με κατ΄ευθεία ανάθεση από 100 εκατομ. ευρώ είναι στο στάδιο της υλοποίησης, ύστερα από την παραγγελία – εντολή της λέσχης Μπίλντεμπεργκ!

Στον προθάλαμο του επιτελείου περιμένουν τα ορφανά που απέτυχαν να εκλεγούν βουλευτές, ή βολευτές, για να ρεφάρουν τα έξοδα που έκαναν, με την εξαργύρωση του κόπου τους με κάποια θέση διευθύνοντος συμβούλου, ή διοικητού σε κρατική ελεγχόμενη υπηρεσία, από 4.500 – 7.500 ευρώ τον μήνα. Καθόλου άσχημα. Τα παλιά χρόνια, προ μνημονιακά, αν στο δρόμο φώναζες κε Πρόεδρε από τους τρεις συμπολίτες μας οι δύο γύριζαν το βλέμμα τους πίσω. Τώρα αν φωνάξεις κε Διοικητά, ομοίως από τους τρεις, οι δύο θα γυρίσουν το βλέμμα τους πίσω. Τουτέστιν γεμίσαμε Διοικητές(COMANDANTE), όπως χαρακτηριστικά τους λένε οι Φραγκολεβαντίνοι! Γιαυτό λειτουργούν όλα περίφημα και επιτελικά!

Έτσι βλέπουμε αποτυχόντες γιατροί, να παίρνουν θέσεις που απαιτούνται οικονομολόγοι. Αποτυχόντες οικονομολόγοι να διορίζονται εκεί που απαιτούνται μηχανικοί. Αθλητικοί παράγοντες να διορίζονται σε θέσεις διοίκησης που απαιτούνται γνώσεις και εμπειρία οικονομίας και διοίκησης κοκ. Πολλές επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα στο παρελθόν είχαν μηδαμινά αποτελέσματα, ή πτώχευσαν, γιατί ο επικεφαλής ήταν άσχετος με το αντικείμενο που του ανατέθηκε και κλήθηκε ο Ελληνικός λαός να πληρώσει την (νύφη).

Ο λαός λέει: <<ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη>> και ένα ή δύο μεταπτυχιακά δεν φέρνουν την επιτυχία. Για να πάει μια επιχείρηση ή ένας οργανισμός μπροστά πρέπει η προσπάθεια να είναι συλλογική, από ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν! Να έχουν εμπειρία, να έχουν εργαστεί σε κάτι παρόμοια στη πατρίδα μας, ή το εξωτερικό, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα και να είναι το brand name στο αντικείμενο που επελέγησαν!

Κε Πρωθυπουργέ,

Έχετε και το μαχαίρι, έχετε και το πεπόνι, που λέει ο λαός! Το μοναστήρι να είναι καλά. Καλόγηροι θα βρεθούν. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και οργανώστε πραγματικά επιτελικό κράτος, με άξιους αποδεδειγμένα ανθρώπους και στελέχη. Μπορείτε να καλέσετε και Έλληνες νέους του εξωτερικού που διαπρέπουν, ακόμη και ξένους. Το κράτος μας για να ορθοποδήσει πραγματικά χρειάζεται ένα σοκ, ένα θαύμα, μία ισχυρή σεισμική δύναμη. Με κατσαπλιάδες και αρχαιολογικά μυαλά μην περιμένετε αποτελέσματα. <<καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν>> έλεγαν οι Αρχαίοι πρόγονοι μας. Καιρός είναι να σταματήσουν οι συμφορές από φυσικά φαινόμενα αναμελιές και προχειρότητες. Ίσως ότι μπορεί να κατασκευαστεί να κατασκευάζεται εδώ στη πατρίδα μας. Και know how έχουμε, ή μπορούμε να αποκτήσουμε και η απασχόληση σταθεροποιείται και η εξάρτησή μας θα μειωθεί από το εξωτερικό, ανεβάζοντας την προστιθέμενη αξία και ενισχύουμε το ΑΕΠ της χώρας μας, που τόσο υστερεί έναντι των Ευρωπαίων φίλων μας, ίσως και γειτόνων!

Ένας φιλόσοφος είπε ότι: <<στη πολιτική έρχονται με λαμπρό μέλλον και φεύγουν με σκοτεινό παρελθόν>> Αντιστρέψτε αυτή την πραγματικότητα, με το να φεύγουν οι πολιτικοί, τα στελέχη ακόμη και κομματικά, με λαμπρό παρελθόν! Το απαιτουν οι καιροί, η δοκιμαζομένη χώρα μας, ο καταπροδομένος λαός μας, το μέλλον των παιδιών. Σκέψη σας και πιστεύω σας, να είναι: <<ο κατάλληλος άνθρωπος, στη κατάληλη θέση!>>

    Ιωάννης  Καλάκος

 https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .