Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Διαμαρτυρία μόνιμου κατοίκου του κέντρου της Αθήνας

Έλληνες αυτή είναι η Αθήνα μας ;; Να ζούμε με  φόβο στα σπίτια που γεννηθήκαμε;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

μακελειο

«Για άλλη μια φορά σας μεταφέρω το δράμα που ζούμε οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας
Οι έμποροι, οι επιχειρηματίες, που δεν λυγίζουμε μπροστά στα παιχνίδια που παίζονται έτσι ώστε να μας αναγκάσουν όλους (και τους ελάχιστους εναπομείναντες) να φύγουμε από τα σπίτια μας.

Παρασκευή απόγευμα οδός Μάρνη 56 (απέναντι ακριβώς από το κτίριο του ΟΣΕ) έξω ακριβώς από την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένω από όταν γεννήθηκα, τρελαμένος τοξικοεξαρτώμενος την ώρα που τον προσπερνάω χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα ή να τον προκαλέσω. Σε στιγμή που είμαι ανυποψίαστος και χαλαρός. Μου έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και με έριξε κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσω και στον γοφό μου και από το τράνταγμα να μην μπορώ ακόμα να περπατήσω.

Η Μάρνη, η Σατωμβριάνδου, η Καρόλου, η Ιερόθεου, η Νικηφόρου έχει γίνει 24ωρη κατασκήνωση για τοξικομανείς.

Όλοι οι προβληματικοί, οι άρρωστοι ψυχικά οι παράνομοι χυμά στους παραπάνω δρόμους μας βάζουν σε μια διαδικασία να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε να μπούμε να βγούμε από τις κατοικίες που μένουμε.
Ο μισός ποινικός κώδικας κατάφορα στους δρόμους που ανέφερα δεν έχει ισχύ. Μια που απροκάλυπτα οι τοξικομανείς μέρα και νύχτα κάνουν χρήση . Παντού καμινέτα, ενέσεις, χάπια, κορμιά στους δρόμους. Κάτουρα, βρώμα και δυσωδία. Και εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την κατάσταση. Ντρεπόμαστε να λέμε που μένουμε.

μακελειο

Όλοι οι δρόμοι αυτοί από τα σκουπίδια και την βρώμα που δημιουργούν έχουν μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για όλους εμάς και κανένας υπεύθυνος δεν τους παίρνει από εδώ 3/5 χρόνια σχεδόν τώρα.
Για τελευταίο αφήνω το καλύτερο πως γίνεται στο αμαρτωλό κτίριο του ΟΣΕ. Να έχουν στήσει φαβέλες να είναι η έδρα τους αφού εκεί βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά.
Η Ιερόθεου και η Νικηφόρου, πλάτη και πλάγια του κτιρίου του ΟΣΕ έχει καταληφθεί από δαύτους. Και προκλητικά πολλές φορές μας λένε.

μακελειο

Εσείς θα φύγετε, εμείς θα μείνουμε. Άραγε ποιος τους δασκαλεύει να λένε αυτές τις ατάκες;
Και βέβαια φόβος για τον νόμο από μέρους τους μηδενικός.»

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ad%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .