Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η πεθερά του Στ. Κασσελάκη...

Ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλες πιθανότητες, καθώς στις πρώτες εσωκομματικές εκλογές έλαβε το ποσοστό...

Ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλες πιθανότητες, καθώς στις πρώτες εσωκομματικές εκλογές έλαβε το ποσοστό του 45.5% έναντι στο 36,3% της αντιπάλου του Έφης Αχτσιόγλου.

Στην προσωπική του ζωή ο 35χρονος υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντρεμένος με τον Tyler McBeth, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν 31 ετών και το επάγγελμά του είναι νοσηλευτής.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ στο οποίο είδαμε την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, δηλαδή την μητέρα του Tyler, η οποία ζει στο Palm Beach της Florida.

Πρόκειται για μια μητέρα που αποδέχθηκε από την πρώτη στιγμή και τη σεξουαλικότητα του γιου της και τη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα ο Tyler έχει έναν ακόμη αδερφό, ο οποίος είναι επίσης gay.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .