Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18

Ηλεκτρικό αμαξάκι έβγαλε στους δρόμους η Ελληνική Αστυνομία – Μάλλον θα κυνηγάει όσους τρέχουν με τα πατίνια

Όταν η πάταξη του εγκλήματος θα αργεί λίγο παραπάνω

Τον νέο της μίνι στόλο, για το κέντρο της Αθήνας, παρουσίασε η Ελληνική Αστυνομία καταφέρνοντας να γίνει αποδέκτης θετικών, αρνητικών, αλλά κυρίως αστείων σχολίων.

Και πώς να μην γίνει αυτό άλλωστε καθώς μιλάμε για έναν στόλο ναι μεν φιλικό προς το περιβάλλον,

αλλά με τίποτα δεν τον λες «άμεση δράση» ρε παιδί μου.

Πιο συγκεκριμένα μέσω ποστ στο Facebook η ΕΛ.ΑΣ. μας έδειξε τα καινούργια ποδήλατα που θα χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί στο κέντρο της πόλης, κάνοντας μας παράλληλα και μια έκπληξη.

Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά η παρουσίαση του ηλεκτρικού περιπολικού που είναι μέρος του στόλου αυτού. Βέβαια τα προβλήματα και οι απορίες που γεννώνται βλέποντας το είναι πολλές.

 

Αρχικά δεν ξέρουμε αν χωράνε μέσα σε αυτό τα «νταμάρια» που είναι δίπλα του. Ok, σε κανονικό περιπολικό μπαίνουν, εκεί δύσκολα.

Επίσης, το συγκεκριμένο αμάξι ποιόν θα κυνηγήσει; Τα πατίνια που ξεπερνάνε τις ταχύτητες των 30 χιλιομέτρων; Καμία χελώνα ίσως; Κανονικό ληστή ο οποίος μάλιστα έχει και κανονικό όχημα δεν μπορεί να πιάσει πάντως.

Τώρα αν το έχουν μόνο για περιπολίες, τι να πούμε; Την ίδια επιτυχία θα είχαν αν χρησιμοποιούσαν οι αστυνομικοί τα πόδια τους. Ίσα ίσα θα έκαναν και γυμναστική μιας και στους περισσότερους αρέσει τόσο πολύ.

Δείτε και εσείς το αμαξάκι που από σήμερα κοσμεί τον τεράστιο στόλο της Αστυνομίας:

Δείτε και εσείς το αμαξάκι που από σήμερα κοσμεί τον τεράστιο στόλο της Αστυνομίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .