Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15

"ΗΓΕΤΙΚΗ" ΕΜΦΑΝΙΣΗ! «ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ» για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας...

Ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκαν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας για την τελετή λήξης του 1ου διεθνούς το...

Ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκαν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας για την τελετή λήξης του 1ου διεθνούς τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης AUTHENTIC BIG BLUE WEST – THE IONIAN SEΑ.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός τους έτυχαν θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο Ξηρομέρου αλλά και από τους ντόπιους,  κάτι που σε αυτήν μάλιστα τη συγκυρία αποκτά ενδιαφέρον όχι μόνο κοινωνικό... 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι τέτοια αγκαλιά αγάπης δεν έχουμε συναντήσει πουθενά. Η σύζυγός μου και εγώ αισθανόμαστε ότι είστε μια οικογένεια δικιά μας, αισθανόμαστε ότι είμαστε ντόπιοι που έρχονται ξανά μετά από πολλά χρόνια» είπε μάλιστα ο Νικόλαος, μιλώντας στην εκδήλωση.  «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία σας» είπε στα ελληνικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.
Δείτε φωτογραφίες του nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .