Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17

"ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ η ζημιά στη χώρα από την υπαγωγή στο ΔΝΤ..."

"Βασίλειος Τσάμης Οι πυρκαγιές έσβησαν όταν άρχισε να βρέχει και η βροχή δεν άφησε τίποτα στο πέρασμα τής. Τυχαίο?. Τίποτα δεν είναι τυχαίο....

Βασίλειος Τσάμης
Οι πυρκαγιές έσβησαν όταν άρχισε να βρέχει και η βροχή δεν άφησε τίποτα στο πέρασμα τής.
Τυχαίο?. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Όπου και αν κοιτάξεις , η υποδομή έχει μείνει στο 2010 Δλδ στην εποχή πρίν την υπαγωγή της χώρας στις ρυθμίσεις τού ΔΝΤ. Οι πυρκαγιές κ οι πλημμύρες λειτούργησαν ξεγυμνωτικά για το σύστημα .
Τώρα, μετά κ την καταστροφή στην Ρόδο, στον Έβρο, στον Θεσσαλικό κάμπο, κτλ, δεν θα είναι εύκολο για την Ελλάδα να ανακάμψει. Οι πλουτοκράτες ελέγχουν τα πόστα ,ελέγχουν την ροή τής οικονομίας, ελέγχουν τα πάντα. Καί ό τι συνέβη στον Θεσσαλικό κάμπο δεν προέκυψε τυχαία. Οργανωμένο το σχέδιο με συγκεκριμένους στόχους.
Την ώρα πού τα χωράφια στον Θεσσαλικό κάμπο θα μείνουν ακαλλιέργητα , τουλάχιστον για μια πενταετία, οι γεωργοί θα πουλήσουν για να επιβιώσουν κ οι πλουτοκράτες θα τρέξουν να αγοράσουν.
Σε 5 χρόνια από τώρα οι σημερινοί ιδιοκτήτες, όσοι μείνουν στον Θεσσαλικό κάμπο, θα είναι εργάτες στην Γη τούς, την οποία θα την αγοράσουν οι πλουτοκράτες για ένα ξεροκόματο.
Έστω κ τώρα ,την ύστατη ώρα, χρειάζεται κουλτούρα αντίστασης κ απελευθέρωσης.

 http://www.press-gr.com/2023/09/blog-post_441.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .