Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ο γιος του αντιπεριφερειάρχη (Χρ. Μιχαλάκη) του Αγοραστού...

Από τον Χρήστο Ζεστό.  Τα πολλά λόγια είναι περιττά: Ο Κωστής Μιχαλάκης είναι στέλεχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Ο Κωστής...
Από τον Χρήστο Ζεστό. 

Τα πολλά λόγια είναι περιττά:
Ο Κωστής Μιχαλάκης είναι στέλεχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ως Μηχανολόγος Μηχανικός.
Ο Κωστής Μιχαλάκης είναι ο γιος του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων (υπό τον Κώστα Αγοραστό) Χρήστου Μιχαλάκη.

Η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ είναι ο όμιλος που πήρε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Θεσσαλία μετά τον "Ιανό" και κατέρρευσαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία

Ο Χρήστος Μιχαλάκης "συζητείται" ως εναλλακτική λύση για να πάρει "εσωτερικά" τη θέση του Κ. Αγοραστού ως νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης στην περίπτωση που ο νυν Περιφερειάρχης αναγκαστεί να "αποσυρθεί" από την εκλογική κούρσα.

Ο Κωστής Μιχαλάκης είναι επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο φαίνεται ο Κωστής Μιχαλάκης, ανάμεσα στον Γραμματέα της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη (που σήμερα είναι και κυβερνητικός εκπρόσωποςκαι τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, μετά το τελευταίο συνέδριο της ΟΝΝΕ τον Ιούνιο του 2022. 
Συμπτώσεις και πάλι συμπτώσεις...

 http://www.press-gr.com/2023/09/blog-post_217.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .