Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

Όλα πήγαν καλά για τον Αγοραστό στη Θεσσαλία !!

ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !

Την ώρα που η Θεσσαλία πνίγεται, ο περιφερειάρχης αποποιείται των ευθυνών του μπας και σωθεί πολιτικά

Υστερα από σκέψη ημερών, που προφανώς έγινε η αιτία για να μη βρει χρόνο να εμφανιστεί δημοσίως, όταν όλοι τον αναζητούσαν, ο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, εμφανίστηκε στο Mega για να πει υποστηρίξει  ότι έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, όμως το φαινόμενο ήταν

τέτοιο που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία Daniel.

Συγκεκριμένα,   όπως υποστήριξε ότι από την περιφέρεια έγιναν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, με βάση τις προδιαγραφές που τίθενται από τους νόμους. Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό, δεν υπήρξε λάθος, καθώς ήταν πολύ έντονα τα καιρικά φαινόμενα που τα παρομοίασε με τον «κατακλυσμό του Νώε  και της  χιλιετίας». Έφτασε στο σημείο να πεί σε ερώτηση για το που πήγαν τα λεφτά για τα αντιπλημμυρικά έργα, ο ίδιος απάντησε «Σύμφωνα με τη χρηματοδότηση που είχα και τις ανθρώπινες δυνατότητες που υπήρχαν, έγιναν αυτά τα έργα», είπε, προσθέτοντας: «Έγιναν αυτά τα έργα, ελάτε να τα δείτε».

Όσο αφορά (η μοναδική του αγωνία φαίνεται να είναι) την αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών, μετά το σάλο που προκάλεσε η χθεσινή δήλωση του, σήμερα προχώρησε σε αναδίπλωση , καθώς υποστήριξε ότι δεν είπε να μετακινηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .