Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Ισχυρός του Μαξίμου έκλεισε συγγενικό του πρόσωπο σε ψυχιατρείο (!!!) για να αρπάξει την περιουσία του!

Το «σατανικό» σχέδιο με πολλή ίντριγκα και ακόρεστη δίψα για χρήμα

Eνα αδιανόητο θρίλερ, βγαλμένο από την ταινία «Η φωλιά του κούκου» και τη θρυλική σειρά «House Of Cards», εξελίσσεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρωταγωνιστές στενό συνεργάτη του Κυριακού Μητσοτάκη, με κομβικό ρόλο στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου,

και συγγενικό του πρόσωπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» και με όσα ψιθυρίζονται, ο άνθρωπος του πρωθυπουργού, ο οποίος μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν όχι μόνο για τα του χαρτοφυλακίου του αλλά και για ζητήματα εκτός της Ηρώδου Αττικού, με παρουσίες ακόμα και σε events «αμφιλεγόμενου», για κάποιους, χαρακτήρα, φαίνεται πως έχει βάλει τα… μέσα για να οδηγηθεί σε εγκλεισμό σε ψυχιατρείο στενό συγγενικό του πρόσωπο, στοχεύοντας, όχι όπως θα υπέθετε κανείς, στη νοσηλευτική αντιμετώπιση της ψυχικής του υγείας, αλλά στην οικειοποίηση της οικογενειακής περιουσίας.

Η υπόθεση έχει τέτοια πλοκή, που θα ζήλευαν και οι σεναριογράφοι χολιγουντιανών σειρών και ταινιών ως προς τις μηχανορραφίες ορισμένων με πολιτική δύναμη στα χέρια τους με στόχο την εξουσία και το χρήμα. Στην προκειμένη περίπτωση ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει την εξουσία αλλά δεν έχει την οικονομική άνεση, την οποία θα αποκτήσει αν «βάλει στο χέρι» την οικογενειακή περιουσία. Αυτό θα το καταφέρει αν «εξουδετερώσει» τον δεύτερο κληρονόμο, που είναι στην προκειμένη περίπτωση το συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», που αφήνονται να διαρρεύσουν από ευρύτερους κύκλους του Γραφείου του Πρωθυπουργού, φέρεται ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για εγκλεισμό του προσώπου με το οποίο βρίσκεται σε διαμάχη σε ψυχιατρικό ίδρυμα, με απώτερο στόχο να το καταστήσει ακατάλληλο για δικαιοπραξία.

Η παγίδα

Αυτό σημαίνει, αν το καταφέρει, πως εκείνο δεν θα μπορεί να συνάψει πάσης φύσεως οικονομικές συμφωνίες για την οικογενειακή περιουσία. Σε αυτό όμως το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως δεν αρκεί η υπογραφή μόνο συγγενικού προσώπου ώστε να καταστεί κάποιος ανίκανος για δικαιοπραξία.

Χρειάζεται η συνδρομή ιατρών και των συναρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του ψυχιατρικού ιδρύματος, οι οποίοι θα πρέπει να συνυπογράψουν κάτι τέτοιο, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο, με δεδομένο πως όλα τα προηγούμενα χρόνια το «ανίκανο προς δικαιοπραξία» πρόσωπο ήταν ικανότατο, με φυσιολογική ζωή, χωρίς να έχει προκαλέσει προβλήματα στους γύρω του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν ήδη έγκλειστο σε ψυχιατρείο… Ολα αυτά τα δεδομένα σκιαγραφούν και το σατανικό σχέδιο που υφαίνει ο άνθρωπος του Μαξίμου: Βλέπετε, με τον εγκλεισμό του συγγενικού του προσώπου στο ψυχιατρείο και την αδυναμία του σε δικαιοπραξία ο συγκληρονόμος της περιουσίας και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται την οικογενειακή περιουσία κατά το δοκούν.

Πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο που δεν είχαν σκεφτεί ούτε οι ευφάνταστοι σεναριογράφοι στην ανατρεπτική τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», όταν επρόκειτο να εξιστορήσουν τις οικογενειακές περιπέτειες της τηλεοπτικής Κορίνας, την οποία υποδυόταν η Μ. Καβογιάννη, και του αδελφού της…

Πάντως, οι κινήσεις του πρωθυπουργικού συμβούλου φαίνεται ότι δυσαρεστούν τον στενό πυρήνα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που εκθέτει την προεδρία της κυβέρνησης όπου υπάγεται. Για τον λόγο αυτόν ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις για την «εκπαραθύρωσή» του από το Μέγαρο Μαξίμου, πριν οι ιδιορρυθμίες και άλλες πράξεις του βλάψουν τον πολιτικό του προϊστάμενο… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .