Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 8

ΜΙΧ. ΜΗΛΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ύπαρχος του "Blue Horizon" που δολοφόνησε τον 36χρονο Αντώνη...

Αύριο Σάββατο θα απολογηθούν στον εισαγγελέα οι 4 κατηγορούμενοι, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη...

Αύριο Σάββατο θα απολογηθούν στον εισαγγελέα οι 4 κατηγορούμενοι, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης.

Την Τετάρτη τούς απαγγέλθηκαν βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες. Εις βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Πρόκειται για τον ύπαρχο Μιχάλη Μήλα (φωτογραφία).

Εις βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Οι βαρύτατες αυτές κατηγορίες τιμωρούνται έως και με ισόβια κάθειρξη. Διατάχθηκε επίσης επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρχε λιμενικός στο σημείο και τι έκανε όταν το πλοίο Biue Horizon εκτελούσε απόπλου, αφήνοντας αβοήθητο τον 36χρονο Αντώνη.

 http://www.press-gr.com/2023/09/blue-horizon-36.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .