Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

Η Ράνια Τζίμα είπε αυτό που πρέπει για το Blue Horizon: «Εικόνα διάλυσης, πού ήταν η πολιτεία… οι λιμενικοί;»

«Κάποιοι φαίνεται να λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα», σημείωσε η Ράνια Τζίμα

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου του ΜΕGA η Ράνια Τζίμα εκφράζοντας τον προβληματισμό και τη οργή της για τη δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά, έθεσε μια σειρά από ζητήματα που σκόπιμα αποσιωπώνται καθώς σχετίζονται με τις ευθύνες τους κράτους και της πολιτείας.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απαράδεκτη εικόνα που αποτυπώνεται και τις συνθήκες διάλυσης που επικρατούν συνολικά στη χώρα, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η απουσία των αρμόδιων φορέων και απορώντας για το…«πού ήταν η πολιτεία, πού ήταν οι λιμενικοί».

«Βρέθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι, που έκαναν αυτό το έγκλημα. Η Πολιτεία πού βρίσκεται, πού ήταν για να προστατεύσει τον 36χρονο;», σχολίασε αρχικά η Ράνια Τζίμα και συμπλήρωσε:

«Να το απαντήσουμε αυτό, πού ήταν η Πολιτεία, δηλαδή ένας καπετάνιος που φεύγει κάτω από απαράδεκτη τήρηση των κανόνων ναυσιπλοΐας, ένας άνθρωπος στη θάλασσα πνίγεται, η Πολιτεία πού βρίσκεται είτε να αποτρέψει αυτά είτε για να σώσει τον άνθρωπο.

Αυτή είναι εικόνα απολύτως διάλυσης και απαράδεκτη.

Ένα βίντεο, που φαίνεται καθαρά πως δεν υπάρχει Λιμενικός, ένας υπουργός που λέει πως εμένα με ενημέρωσε ότι υπάρχει και προσέτρεξε, αλλά δεν το βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που έπρεπε να είναι στη θέση τους αλλά δεν είναι και κανείς δεν ξέρει που είναι.

Επιμένουμε σε αυτό, γιατί αν υπήρχαν αυτοί θα μπορέσουν να είχαν παρέμβει και να είχαν σώσει τον άνθρωπο».

Δείτε όσα είπε η Ράνια Τζίμα στο δελτίο του MEGA

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .