Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο CEO THΣ ATTICA GROUP, ΣΠ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΜΙΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΥΜΑΝ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ “ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ceo-adon

Με νέα ανακοίνωση της Attica Group, γνωστοποιείται ότι έγινε δεκτή, σήμερα Πέμπτη, η παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Σπύρου Πασχάλη.

Η εταιρεία δεσμεύεται να προχωρήσει σε βάθος έρευνα – με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων – προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του

Ομίλου μας.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση του Ομίλου έπειτα από την φριχτή δολοφονία του Αντώνη Κ., του 36χρονου που βρέθηκε στη θάλασσα από τα χέρια μελός του πληρώματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας.

Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%99%ce%a4%ce%97%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%9f-ceo-th%ce%a3-attica-group-%ce%a3%ce%a0-%ce%a0%ce%91%ce%a3%ce%a7%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%a3-%ce%9e%ce%95%ce%9a%ce%91%ce%98/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .