Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ….ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ GAY ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ “ΜΥΗΣΗΣ” ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Καταγραφή

Συντονισμένη επιχείρηση προπαγάνδας στα παιδιά υπέρ της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, καταγγέλλουν οι γονείς των μαθητών, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, με σκοπό την «μύηση» τους σε ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές!
Οι γονείς εξοργίστηκαν, όταν διαπίστωσαν ότι στο σχολείο βάφτηκε ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο,

σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας,

Ένας πατέρας αναφέρει χαρακτηριστικά σε επιστολή του στο Υπουργείο Παιδείας:

«Διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα 22/8/2 ότι, καθώς τείνουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και βαψίματος του εν λόγω σχολείου, ένα τεράστιο ουράνιο τόξο (LGTBIQ σύμβολο) κοσμεί τον προαύλιο χώρο.

Συγκεκριμένα, σε εμφανέστατο προς τον δρόμο σημείο του προαύλιου χώρου και εκτεινόμενο από τη μια άκρη ως την άλλη σχεδιάστηκε με χρωματιστές λωρίδες μπογιάς ένα τεράστιο ουράνιο τόξο στα χρώματα της σημαίας της κοινότητας LGTBIQ στην οροφή του εξωτερικού μπαλκονιού του προαυλίου.

Το σχολείο, αν και πρόσφατα βαμμένο, ξαναβάφτηκε φέτος.

Το ζήτημα όμως όπως καταλαβαίνετε είναι ότι πρόκειται για ένα δημοτικό σχολείο για μικρά παιδιά με ηλικίες των 6-13 χρονών και το γεγονός αυτό καθιστά το θέμα άκρως ευαίσθητο για τέτοιες ηλικίες που αυτά διαμορφώνουν και πλάθουν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του χαρακτήρα τους.

Το εικονιζόμενο ουράνιο τόξο θεωρώ ότι περνάει μηνύματα υπέρ της κοινότητας LGTBIQ υποσυνείδητα στα παιδιά τέτοιων ηλικιών».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a3%ce%97%ce%9c%ce%91%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%97%ce%9c%ce%91-%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .