Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15

ICE-9: Το σχέδιο που θα παγώσει την παγκόσμια οικονομία και θα φέρει ΚΡΑΧ, vid

Θα γίνει ξαφνικά…

Ο James G. Rickards είναι Αμερικανός δικηγόρος, τραπεζίτης επενδύσεων, σχολιαστής μέσων ενημέρωσης και συγγραφέας σε θέματα χρηματοδότησης και πολύτιμων μετάλλων. Είναι ο συγγραφέας του Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis (2011) και έξι άλλων βιβλίων.

Σε ένα παλαιότερο βίντεο, από τις εποχές του Ντόναλντ Τραμπ, ίσως, ο οποίος επιδιώκει να πάρει εκ νέου τα ηνία του Λευκού Οίκου από τους διεθνιστές του Βαθέος Κράτους, εξηγεί πως θα έρθει το κραχ και τι επιδιώκεται, καθώς πλέον η αρχή έγινε με τις ψηφιακές ταυτότητες!

Όπως αναφέρει:

 

«Όταν χτυπήσει η κρίση, θα γυρίσουν τον διακόπτη παγώνοντας το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αυτό θα τους δώσει χρόνο να επανεκκινήσουν την παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με το όραμά τους (σ.σ. Μεγάλη Επανεκκίνηση – ΕΔΩ τι ακριβώς θέλουν να κάνουν).

Ο (σ.σ. όποιος) πρόεδρος θα είναι ανίκανος να το σταματήσει όλο αυτό.

Το σχέδιο είναι το Ice-9.

Είναι μια παραπομπή στο μυθιστόρημα του Kurt Vonnegut (με τίτλο) Cat’s Cradle.

Στο βιβλίο, ένας τρελός επιστήμονας δημιουργεί μια νέα μορφή μορίου του νερού που ονομάζεται Ice-9. Όταν αυτό έρχεται σε επαφή με άλλα μόρια νερού, τα παγώνει σε θερμοκρασία δωματίου. Μια σταγόνα Ice-9 μπορεί να παγώσει ολόκληρο τον ωκεανό. Κι αυτό ακριβώς επίκειται να κάνουν οι πράκτορες της ελίτ στην παγκόσμια οικονομία…

Πάνω από 189 πράκτορες της ελίτ (σ.σ. Από τις βαθμίδες της πυραμίδας της παγκόσμιας διακυβέρνησης – Στην κορυφή βρίσκεται π παγκόσμιος ηγέτης) έχουν σιγά-σιγά εξασφαλίσει με ύπουλο τρόπο ηγετικές θέσεις σε ολόκληρο το φάσμα.

Βρίσκονται τώρα επικεφαλής ή πλησίον της ηγεσίας του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, ακόμη και της δικής μας Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων. Ελέγχουν επίσης πολλά από αυτά που συμβαίνουν στις κεντρικές τράπεζες της Κίνας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Βραζιλίας, του Καναδά και της Ευρώπης. Όπως γνωρίζετε, αυτά τα ιδρύματα σχηματίζουν ένα είδος παγκόσμιας υπερδομής… Σχηματίζουν ένα είδος διχτυού-παγίδας που περικυκλώνει όλα τα κράτη… Οι ηγέτες τους δεν είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι.

Δεν λογοδοτούν σ’ εσάς και σ’ εμένα. Δεν είναι προσβάσιμοι στην κυβέρνηση και στους πολίτες. Κρατούν, ωστόσο, την τύχη του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στα χέρια τους…

Οι ελίτ μοιράζονται όλες το ίδιο όραμα: Μια Παγκόσμια Τάξη, Μια Παγκόσμια Φορολογία κι Ένα Παγκόσμιο Νόμισμα…».

 

Δείτε το βίντεο:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .