Σάββατο, Σεπτεμβρίου 2

Πήγε για ακροβατικό και τελικά έπεσε με το Lada από τον 4ο όροφο

 Ρώσος κασκαντέρ δεν υπολόγισε καλά και βρέθηκε στο κενό

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με Lada Niva να πέφτει από τον 4ο όροφο αλλά τον οδηγό του να επιβιώνει. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Daily Mail το περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρωσία, κοντά στα σύνορα της

με τη Γεωργία, όταν ένας Ρώσος κασκαντέρ προσπάθησε να πηδήξει από την ταράτσα ενός κτιρίου στην διπλανή με ένα Niva.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία αυτοσχέδια μπάρα στην οροφή ενός 4όροφου κτιρίου και ελάχιστη φόρα, δεν ήταν αρκετά για να στείλουν το αυτοκίνητο στην απέναντι ταράτσα. Το όχημα καρφώθηκε με το παρμπρίζ στο τοίχο και έπεσε στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο οδηγός του βγαίνει μόνος του από το όχημα προς ανακούφιση όλων.


lada-niva-alma-2

Αυτό το οποίο είναι ακόμα πιο αδιανόητο, όμως, είναι ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου Lada Niva όχι μόνο επέζησε της πτώσης από τον πέμπτο όροφο, αλλά βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε καν τραυματιστεί ή έστω ότι ίσως να υπέστη κάποιον πολύ ελαφρύ τραυματισμό.


lada-niva-alma-2Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει οι εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος. Έτσι, αντί το Lada Niva να προσγειωθεί στην απέναντι ταράτσα, χτύπησε στην άκρη του κτιρίου και βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση μέχρι που χτύπησε στο έδαφος.

Μπορεί το εγχείρημα να μην πέτυχε, αλλά δεδομένου ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, είμαστε χαρούμενοι γιατί πλέον υπάρχει στο internet ένα ακόμα αστείο video, το οποίο θα μεγαλώσει περαιτέρω τον μύθο των Lada Niva.

 gocar.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .