Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20

ΑΥΤΟ είναι τo πρόγραμμα του για τον Δήμο Αθηναίων! (ΦΩΤΟ)

Στις 10/9 η δημοτική παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη ανακυρήχθηκε και επισήμως από το αρμόδιο δικαστήριο. Η κυβέρνηση κατάλαβε ότι οι αντισυνταγματικοί νόμοι απέτυχαν και τώρα τον λόγο έχουν οι πολίτες των Αθηνών.

Στόχος μας να περάσουμε στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσουμε επάξια την διοίκηση της πρωτεύουσας. Ο δρόμος για μία μεγάλη νίκη είναι ανοιχτός γιατί η παράταξη Μπακογιάννη απέτυχε παταγωδώς και οι υποψήφιοι της κεντροαριστεράς είναι αδύναμοι και δεν αντιλαμβάνονται τα μείζονα κοινωνικά προβλήματα.

Με την εφαρμογή του προγράμματός μας η Αθήνα θα γίνει μία πόλη ασφαλής και φιλική για τον Έλληνα πολίτη στα πρότυπα λειτουργίας των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΕ 10 ΣΗΜΕΙΑ

Με στοιχεία από το πρόγραμμα του Βίκτορ Όρμπαν, της Μελόνι  και του δημάρχου της Νέας Υόρκης Τζουλιάνι, οι Ελεύθεροι Αθηναίοι θα διοικήσουν την πρωτεύουσα της χώρας.

1. Εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο κέντρο και όλες τις συνοικίες με πλήρη αναδιάρθρωση της δημοτικής αστυνομίας, που θα μετατραπεί από μηχανισμός επιβολής προστίμων σε σώμα προστασίας των πολιτών. Ειδικά κλιμάκια δημοτικών αστυνομικών θα επεμβαίνουν άμεσα σε όλες τις εστίες παραβατικότητας, παρεμπορίου, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.

2. Αισθητική αναβάθμιση και καθαρισμός όλων των κτηρίων και των δημόσιων χώρων με βάση το πρόγραμμα του δημάρχου Νέας Υόρκης Τζουλιάνι, που εξαλείφοντας κάθε εικόνα παρακμής και φθοράς (γκράφιτι, ακαθαρσίες, σπασμένα παράθυρα) οδήγησε ταυτόχρονα σε περιορισμό της παραβατικότητας (Δόγμα μηδενικής ανοχής – Θεωρία “broken windows”).

3. Αθήνα φωτισμένη, ασφαλής και ενεργειακά αυτάρκης: Τέλος  στους σκοτεινούς δρόμους που αποτελούν εστίες ανομίας και εγκληματικότητας. Πλούσιος ηλεκτροφωτισμός κάθε στενού της πόλης με μηδενικό κόστος. Ηλιακοί συλλέκτες στα δημόσια κτίρια για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών όλων των υπαίθριων χώρων της πρωτεύουσας.

 

4. Άμεσος λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου σε βάθος 20ετίας από ειδικές ομάδες ορκωτών λογιστών και απόδοση ευθυνών για την χρόνια διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Οριστικό τέλος στην σπατάλη, τα έργα βιτρίνα, τους μεγάλους περιπάτους εκατομμυρίων και τις φιέστες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Επένδυση αυτών των κεφαλαίων σε παιδικούς σταθμούς, τοπικές συγκοινωνίες, θέσεις στάθμευσης και πολιτική προστασία.

5. Ίδρυση του Αθηναϊκού Παντοπωλείου, ενός μη κερδοσκοπικού Δημοτικού οργανισμού με καταστήματα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, όπου οι Αθηναίοι θα έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε τιμές κόστους, ενάντια στο καρτέλ της ακρίβειας.

6. Επιβολή προσαυξημένου Δημοτικού τέλους σε όλα τα τοπικά υποκαταστήματα των τραπεζικών ιδρυμάτων στα πρότυπα της εισφοράς που επέβαλε η κυβέρνηση Μελόνι στα υπερκέρδη των ιταλικών τραπεζών. Ταυτόχρονη μείωση των δημοτικών τελών για τους πολίτες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

7. Θέσπιση ειδικού ταμείου ενίσχυσης των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και εφάπαξ επίδομα για κάθε νέο τέκνο που εγγράφεται στο δημοτολόγιο Αθηναίων στα πρότυπα των μέτρων που εφάρμοσε με επιτυχία η κυβέρνηση Όρμπαν για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

8. Ίδρυση σύγχρονων διαδραστικών θεματικών πάρκων για την αρχαία ιστορία των Αθηνών, που θα προσελκύσουν εκατομμύρια επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι διψούν να γνωρίσουν τους φιλοσόφους της Πλατωνικής Ακαδημίας και τους ήρωες των Περσικών Πολέμων μέσω ψηφιακών και ζωντανών αναπαραστάσεων.

9. Σφράγιση των δεκάδων παράνομων χώρων ισλαμικής λατρείας και ακύρωση κάθε σύμβασης του δήμου με ΜΚΟ που προωθούν την μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών στην Αθήνα. Ανέγερση στην περιοχή του Βοτανικού του «Τάματος του Έθνους», του Ιερού Ναού που έταξαν στον Τριαδικό Θεό οι Αγωνιστές της Εθνεγερσίας.

10. Εφαρμογή του προγράμματος «Πράσινο στο γκρί» για την κάλυψη με φυτά και δέντρα όλων των διαθέσιμων επιφανειών από τσιμέντο σε ταράτσες και πλατείες με στόχο την βελτίωση του μικροκλίματος, της ατμόσφαιρας και της αισθητικής του αστικού χώρου.

ellhnes.net

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%9f-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84o-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%97%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%9a%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .